Anghel Damian, scenaristul serialului Vlad, a făcut noi dezvăluiri despre viața personală în emisiunea La Măruță. El trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Lia Bugnar și se înțeleg de minune chiar dacă între ei este o diferență de 23 de ani.

Anghel Damian(29 de ani) și Lia Bugnar(52 de ani) trăiesc de opt ani de zile o frumoasă poveste de dragoste. Cei doi au surprins pe toată lumea când s-a aflat că formează un cuplu, iar actorul a făcut acum dezvăluiri despre relația lor. Anghel a povestit cum își petrec cei doi timpul, dar și unde s-au cunoscut. El a mărturisit că fac o echipă atât pe plan personal, cât și pe cel profesional.

„În principal, scriem împreună cam tot de scriem. Și ea acum scrie la Vlad. Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, a spua actorul.

Așadar, cei doi lucrează împreună la serialul Vlad, iar cineastul a mărturisit că perioada în care a scris scenariul pentru sezonul final fost destul de stresantă.

„A fost o presiune, pentru că atunci când ești într-un serial de o asemenea anvergură, nu te gândești niciodată: bă, la un moment dat o să fie un sfârșit, pentru că povestea merge, încerci să o complici. Și la un moment dat într-adevăr e finalul acela. E ca în viață, la un moment dat se termină și nu-ți vine să crezi. Trebuie să fii foarte atent, pentru că sunt atâtea povești, atâtea personaje, nu știi niciodată cum sunt atașamentele telespectatorilor față de cine, cum, în ce fel…Responsabilitatea este în mâinile tale.”

Anghel Damina a vorbit și despre părinții săi care sunt, la fel ca el, legați de lumea filmului. Mama, Anca Damian, este operatoare de imagine, producătoare, scenaristă și regizoare, iar tatăl, Laurențiu Damian, este regizor, scenarist și profesor la UNATC.

„Ne-am cunoscut pe platourile de filmare acum ceva timp și ne-am îndrăgostit pe scenă. Dacă o privești din perspectiva asta, e aproape o poveste clișeu între actori. Aici vine partea amuzantă. Suntem de mult timp împreună, cred că sunt deja 7 ani. Doar că am intrat în atenția presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune. Lumea o vede ca pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz. Pentru noi, în schimb, e ceva cât se poate de firesc. Și, evident, locuim împreună”, a declarat Anghel, anul trecut, într-un interviu.

De altfel, și Lia are doar cuvinte de laudă la adresa iubitului ei. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, actrița recunoaște că uneori Anghel este mult mai matur decât ea.

„Anghel e mai deștept decât mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani.Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”, a declarat și Lia Bugnar, pentru Unica, despre relația lor.

„Nu am trăit niciodată în afară iubirii. De la prima mea relație, care a fost la 19 ani, nu mi s-a întâmplat să rămân singură niciodată.Poate o fi un noroc, poate nu. Poate au și perioadele de singurătate rostul lor. Fapt e că, pentru mine, iubirea a fost mereu un lucru firesc. Un lucru care a făcut parte din viața mea”, a mai declarat talentata actriță și scenaristă.

Citește și:

A devenit mamă. Artista a postat prima poză cu bebelușul

Diana Munteanu, vacanță în doi. Cu cine a plecat vedeta în concediu