Laura Stoica, însărcinată în martie 2006, și logodnicul ei, Cristian Mărgescu, au pierit într-un tragic accident de mașină, în timp ce se întorceau de la un concert concert susținut la Urziceni.

Mama regretatei artiste a mărturisit penru Playtech că a trecut cu greu peste pierderea fiicei sale.

”Îmi duc viața mai departe, trăiesc frumos, am ajuns să fiu împăcată cu mine, dar și cu tot ce s-a întâmplat cu fiica mea. Cu destinul nu te poți pune niciodată!

Pentru că anul asta se împlinesc cincisprezece ani, de când fiica mea nu mai este, o să mergem la cimitir (Cimitirul Bellu – n.red.), cu flori și cu lumânări, nimic mai mult.

Nu o să facem parastas, doar o să dau ceva de pomană, o să dau cuiva, la cimitir, și cam atâta.

Nu îmi vine să cred că au trecut atât de mulți ani de când fiica mea nu mai este!’, a declarat mama Laurei Stoica.

Nu păstrează legătura cu familia celui care urma să-i fie ginere

De asemenea, mama Laurei Stoica a mărturisit că nu a mai vorbit cu familia lui Cristian Mărgescu, logodnicul Laurei Stoica, mort și el în același accident.

”Nu am mai păstrat legătura cu familia băiatului, am vorbit în ultimii ani destul de rar. Noi, părinții, nu ne-am cunoscut înainte de înmormântarea copiilor noștri, atunci ne-am întâlnit prima oară, după accidentul rutier. Îl știam doar pe un frate al lui Cristi, care a venit în treacăt pe la noi, în rest, pe nimeni.

După ce s-a petrecut totul, am observat pe rețelele sociale că merg tot felul de vedete pe la mormântul fiicei mele, printre care și Silvia Dumitrescu, care a postat pe Facebook imagini de la mormânt. Sunt însă de părere că nimeni nu te iubește și nu suferă mai mult decât familia ta”, a mai adăugat femeia.

Vezi și 14 ani fără Laura Stoica. Ce i-a spus artista unei prietene cu o lună înainte să moară

Citește și:

S-au despărțit sau nu? Gabi Bădălău aruncă bomba! Nimeni nu se aștepta la asta!

Pepe rupe tăcerea după divorț. Totul despre certuri și bătăi. Până la urmă a lovit-o sau nu pe Raluca?