Într-o nouă carte, intitulată „Every Little Step”, Bobby îi șochează pe fanii celebrei artiste, care sa stins din viață pe 11 februarie 2012.

Acesta susține că artista era bisexuală și avea o relație cu asistenta ei, Robyn Crawford. Mai mult, acest lucru se arată și într-un nou documentar, „Whitney: Can I Be Me?”, ce va fi lansat în luna august.

Potrivit revistei „People”, stilistul Ellin Lavar spune în lungmetrajul, ce a debutat la Festivalul de film Tribeca, miecuri, că el nu crede că Whitney era lesbiană, ci mai degrabă bisexuală.  „Robyn (acum în vârstă de 56 de ani) i-a oferit un loc sigur …și acolo Whitney a găsit liniște și siguranță”. Un bodyguard de-al artistei, Kevin Ammond dezvăluie de asemenea că Robyn și Whitney erau ca niște gemene. „Erau de nedespărțit. Aveau o legătuă puternică și Bobby Brown nu a reușit să le despartă. El voia să fie el bărbatul în relație”, a spus acesta. Cu toate acestea, nu este pentru prima dată când se vorbește despre relația dintre artistă și asistenta ei. De altfel, Robyn și mama lui Whitney, Cissy, au refuzat să apară în filmul-documentar.


După moartea lui Houston în februarie 2012, care a decedat în urma unei supradoze de cocaină, marijuana, benadryl și xanac, Robyn Crawford  a scris înre vista Esquire că Whitney i-a fost o prietenă loială, care semăna cu un înger. „Iubeam râsul ei și acesta îmi lipsește cel mai mult”, a scris ea. Houston și Crawford s-au întâlnit când erau adolescente și au lucrat amândouă într-un centru comunitar din East Orange, New Jersey.  Ulterior, Crawford a devenit asistenta ei și directorul de creație, și era mereu alături de starul din „Bodyguard”.

 

În luna iunie, anul trecut, Bobby Brown a declarat pentru Us Weekly că fosta lui soție avea o relație intimă cu Robyn. „Știu, am fost căsătoriți 14 ani, dar există anumite lucruri despre care am vorbit și erau foarte personale pentru noi”, a spus cântărețul.„Sunt bărbat și ea s-a simțit atras de mine”, a mai spus Bobby, care a dezvăluit că artista l-a înșelat în timpul mariajului cu rapperul Tupac, cu care Whitney s-a iubit în secret.

 

În plus, el a subliniat că mama artistei nu a fost de acord cu relație lui Whitney cu asistenta și îi cerea să o concedieze, iar din acest motiv artista se simțea foarte singură.  „Cred că Whitney ar fi trăit și astăzi, dacă Robyn ar fi  fost acceptată în viața ei. Nu mai avea prietene apropiate”,  a mai spus acesta.

Whitney Houston a fost găsită moartă în cadă în camera ei de hotel, chiar înainte de ceremonia de decernare a premiilor Oscar, pe 11 februarie 2012. Ulterior și fiica lui Whitney și a lui Bobby, Bobbi Kristina Brown,  a fost găsită fără suflare în cadă, pe 31 ianuarie 2015. Moartea ei a prezentat o serie de similarităţi bizare cu circumstanţele în care a murit mama sa. Kristina a fost ținută în comă indusă timp de șase luni, iar apoi a fost deconectată de la aparate și a decedat.