Revista americană National Enquirer susține că starul din „Maleficient” este distrusă pentru că ar putea să piardă definitiv custodia celor șase copii pe care îi are cu Brad Pitt. Și asta, pentru că micuții au ales să trăiască alături de tatăl lor.

Maddox, Zahara, Pax, Shiloh, Vivienne și Max le-ar fi spus avocaților că vor să locuiască toți cu Brad. „Copiii s-au săturat de comportamentul mamei lor. Ei vor să se mute toți cu tatăl lor cât mai curând posibil. Copiii nu vor să mai trăiască sub același acoperiș cu Angie nici măcar o zi. Ei sunt nerăbdători să fie iar cu tatăl lor”, a declarat o sursă apropiată celor doi actori pentru National Enquirer.

Citește și: Detaliul pe care nu l-a observat nimeni la Kate Middleton! La ce operație serioasă a fost supusă ducesa de Cambridge. Anunțul făcut de palatul Buckingham

Copiii vor să stea cu Brad Pitt

Brad este văzut ca un adevărat erou de copiii lui, aceștia sunt impresionați și mândri de felul în care și-a schimbat viața tatăl lor.  „Ei nu sunt de acord cu Angie, care spune că Brad este un ratat și își doresc ca ea să-l lase în pace. Dar mai mult decât orice, îli doresc să locuiască cu Brad și să petreacă împreună timp de calitate”, a mai spus sursa. Chiar și Maddox, care a avut un conflict în avion cu tatăl lui, chiar înainte ca Jolie să depună atele de divorț, a declarat că s-a săturat de comportamentul mamei lui și e pregătit să se mute cu Brad cu prima ocazie.

Tată actriței este de partea lui Brad

Mai mult, nici măcar tatăl ei, Jon Voight, nu o susține pe actriță, ci se pare că a trecut de partea actorului și îl ajuta în lupta pentru custodia copiilor.

Cu toate acestea, negocierile privind divorțul celor doi continuă, iar detalii neștiute despre căsnicia lor au ieșit la iveală. Se pare că Jolie și Pitt au încercat din răsputeri să-și salveze căsnicia, dar cei doi nu au reușit. Ei au mers în secret la terapie, la consiliere de cuplu, pentru care au plătit nu mai puțin de 1.000.000 de dolari.

Angelina Jolie și Brad Pitt nu au confirmat deocamdată nicio știre legată de aceste informații sau despre stadiul în care se află divorțul lor și lupta pentur custodia copiilor.

Citește și: