În cazul acestui cuplu, secretul menținerii pasiunii și armoniei este simplu: escapadele romantice la hoteluri din Capitală.

În cuplul lor nu s-a instalat până acum rutina, întrucât și-au făcut un obicei din a petrece, din când în când, câte o noapte la hotel.

„Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu.

Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadare”, a povestit Alina Pușcaș, conform Antena 1.

„O astfel de evadare e bine-venită, credeți-mă. Le recomand metoda chiar și cuplurilor cu un copil.

Nu trebuie să aibă neapărat trei sau doi copii”, a mai declarat Alina Pușcaș.
Au primit acest sfat de la nașa lor, care i-a sfătuit de la bun început să își condimenteze viața de cuplu, pentru a evita monotonia.

„A fost ideea nașei mele, care mi-a zis – Măi, surprinde-l din când în când. Fă-i câte o invitație undeva!

A fost și el de față când a spus asta și a percutat el mai repede decât mine”, a mai spus Alina.

Cum este pentru Alina Pușcaș viața cu doi copii

”Din punctul meu de vedere, ușor! Cred că sunt una dintre variantele de mame care încurajeaza cuplurile sa facă cât mai mulți copii. E ușor atâta vreme cât am și acel ajutor, într-adevăr plătit, bona.

Fără bonă, cu siguranță am fi morți, pentru că ar trebui ca unul dintre noi să renunțe probabil la job, dar nu este cazul, ne-am asigurat partea asta și putem să avem și o viață socială”, a declarat în urmă cu ceva timp Alina Pușcaș.

Vezi și Alina Pușcaș a dezvăluit dieta cu care se menține în formă, iar fanii au luat foc: ”Cum să recomanzi așa dietă?! Doamne ferește!”

Citește și:

Așa arată femeia care, la 56 de ani, e fotomodel pentru costume de baie! Aceasta e dieta ei

Bill Gates: „Şcolile ar putea rămâne închise până în toamna lui 2021“