Emily Burghelea, despre Dani Oțil

Emily Burghelea a fost prezentă în emisiunea lui Cătălin Măruță, unde a răspuns la cele mai picante întrebări. Prezentatoarea de la ”Vorbește Lumea” susține că Dani Oțil i-a făcut avansuri, pe vremea când ambii erau singuri, iar ea nu avea mai mult de 18 ani, fiind, practic, o copilă. Nimeni nu se aștepta ca Emily să spună numele matinalului de la Antena 1.

„Răzvan sau Dani, nu contează că sunt măritată”, a spus prima oară Emily, după care a oferit mai multe detalii.

Vedeta a fost întrebată dacă există vreo persoană publică despre care presa nu a aflat că i-a făcut avansuri. „Dani Oțil mi-a făcut avansuri. Mi-a făcut așa cu mâna… Nu era căsătorit, nici eu. Eram oricum mică, aveam 18 ani”, a dezvăluit vedeta secretul bine păstrat, până acum păstrat doar de către ea și matinalul în cauză.

Emily Burghelea, despre Mirela Vaida

Este de știut faptul că Emily Burghelea nu a rămas în relații bune cu foștii ei colegi de la Antena 1. Asta, după ce vedeta, devenită soție și mamă între timp, și-a dat demisia în direct, pe vremea când vedetele emisiunii Acces Direct erau Vulpița și Viorel.

De atunci, Emily și-a format o părere despre Mirela Vaida, o părere deloc bună, care ar putea surprinde fanii.

Pentru mine a fost falsă și duplicitară, ce vrei să zic?”, a declarat Emily Burghelea la PRO TV, fără a adăuga alte amănunte.

Vezi și Emily Burghelea, pusă la zid de fani din cauza pozelor în care alăptează. Cum le-a răspuns vedeta

Citește și:

Abia s-au despărțit, dar Raluca Bădulescu are deja un nou iubit! ”Există cineva și în viața lui Florin, și în viața mea”

Mirela Vaida, despre cum se descurcă cu trei copii, jobul și diverse colaborări. Cine o ajută de fapt