Prințesa Caroline, acum în vârstă de 61 de ani, a mărturisit recent că ea și fratele ei, principele Albert de Monaco, s-au simțit întotdeauna mai apropiați de doică decât de mamă. Declarația a fost cuprinsă într-o carte biografică ce va apărea curând.

”Pentru mine și fratele meu, Maureen (Wood, doica lor – n. red.) a fost figura cea mai importantă din viață. Când eram mici probabil că eram mai apropiați de doica noastră decât de părinții noștri”, a povestit prințesa.

Mai mult, își amintește ea, când doica, care încă este în viață, pleca în concediu sau avea zile libere, Grace Kelly o suna de obicei să se reîntoarcă mai devreme decât era planificat.

Iar când pleca din nou, copiii treceau prin adevărate crize, țipând isteric ”nu pleca, nu pleca!”, mai povestește prințesa.

Înainte de a deveni soția lui Rainier III, Grace Kelly a fost o actriță de succes. După căsătorie, s-a dedicat familiei, devenind mamă a trei copii: Caroline, Albert și Stephanie. A murit în 1982, după un accident vascular suferit în timp ce se afla la volanul automobilului său. A pierdut controlul volanului si acesta s-a prăbușit în gol. În mașină se afla mezina Stephanie, care a supraviețuit însă.

Foto: Hepta

Vezi și Grace Kelly a fost una dintre cele mai frumoase femei din lume, dar iată cum arată nepoata ei. Seamănă perfect cu faimoasa ei bunică

Citește și: