Compozitorul Horia Moculescu a ajuns la onorabila vârstă de 85 de ani și, din păcate, a fost nevoit să treacă prin multe greutăți până acum. Pe lângă problemele actuale de sănătate, acesta poate spune că nu prea a avut nici mare noroc în viața personală. A trecut prin patru divorțuri și scandaluri de mare amploare cu Mariana Moculescu, una dintre fostele soții.

Însă de departe cel mai greu moment a fost în 2008, atunci când într-o zi i-a sunat telefonul și a fost anunțat că fiul său din penultima căsnicie a murit.

Ionuț avea 31 de ani și locuia în Berlin, acolo unde își întemeiase o familie. Tânărul s-ar fi prăbușit de la etajul cinci al unei clădiri.

”Nepotul meu este un băiat foarte frumos și bun, este singura amintire de la fiul meu, care a murit în urmă cu nouă ani.

Leon are 19 ani, locuiește în Germania și este în ultimul an de liceu. A fost în România doar când era bebeluș, avea doar vreo trei luni, însă mi-a promis că mă va vizita anul viitor, la București.

Cântă, ca mine, la pian, dar e mai degrabă pasionat de dans modern. Cunoaște puțin limba română, vorbește cam stâlcit, dar ne înțelegem, am vorbit la telefon și acum câteva zile. Fetele sunt înnebunite după el”, a declarat Horia Moculescu despre nepotul său.

Ion nu s-a sinucis!”

Mariana Moculescu a vorbit în urmă cu câțiva ani despre fiul fostului soț, pe care l-a îngrijit ca o adevărată mamă.

”Ion nu s-a sinucis, așa cum s-a zvonit, a fost un accident. El fusese diagnosticat cu Hepatita C, făcea tratament cu Interferon, dar și cu alte pastile, care l-au băgat în depresie.

În acea seară, el a vrut să repoziționeze antena tv de pe balcon, dar pentru că era foarte amețit, din cauza tratamentului, s-a dezechilibrat și a căzut de la etajul 5”, a declarat aceasta pentru click.ro.

Se pare însă că tânărul ar fi avut anumite probleme medicale încă de la naștere.

”Fiul lui Moculescu se născuse aproape orb. Purta ochelari fumurii, căci cu un ochi nu vedea absolut deloc, iar la celălalt avea dioptrii -13, adică enorm.

S-a chinuit toată viața cu vederea, a fost operat de câteva ori în Germania, unde locuia cu mama lui, Ana Maria. Toate cheltuielile au fost suportate de tatăl său vitreg, Klaus Carmienke, arhitect de profesie, care l-a ținut și la studii, în Berlin.

Horia îmi zicea adesea că se simte prost că de fiul lui are grijă altcineva. Ionuț era un bărbat foarte deștept, a făcut Politologie, avea și doctoratul luat”, a mai dezvăluit Mariana Moculescu.

Vezi și Fiica lui Horia Moculescu este de nerecunoscut! La 30 de ani, Nidia a apelat deja la câteva intervenții estetice

Citește și:

E ziua mezinei actriței Maia Morgenstern! Tânăra îi seamănă perfect mamei sale!

Nimeni nu a știut asta! Cu ce se ocupa Horia Brenciu înainte să devină celebru: ”Alergam în fiecare zi ca nebunul pentru câțiva lei”