În prezent căsătorit cu Valentina Pelinel, Cristi Borcea a mai avut mariaje și cu Mihaela Borcea și Alina Vidican, iar jurnaliștii de la Playsport afirmă că fostul patron de la Dinamo București le-a obligat pe toate să semneze anumite contracte înainte de căsătorie.

Conform sursei citate, în primul rând, afaceristul le-a obligat pe acestea să nu facă nicio criză de gelozie în public sau în platourile de filmare ale televiziunilor la care apar.

Mai mult decât atât, ele erau și sunt obligate să nu vorbească urât despre nicio altă parteneră a lui Cristi Borcea.

Astfel, femeile din viața lui au semnat acorduri de confidențialitate, iar în schimbul acestor „obligații”, ele au primit compensații generoase. Concret, unele afaceri pe care le deține Cristi Borcea au trecut pe numele Alinei Vidican, Mihaelei Borcea sau Valentinei Pelinel.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel, relație cu începuturi controversate

Despre relația lui Cristi Borcea cu Valentina Pelinel s-a spus că nu a avut un început ortodox. Presa mondenă a speculat că încă de la începutul nunții modelului cu Cristian Boureanu fostul acționar de la Dinamo nu-și putea lua ochii de la mireasa afaceristului.

Cei doi au mers multă vreme împreună ca prieteni de familie în concedii și la petreceri. Șapte ani mai târziu, în 2014, după o vacanță terminată cu o ceartă, soții Boureanu au anunțat că divorțează.

Supozițiile cu privire la atracția dinamovistului pentru blondă s-au adeverit atunci când ea l-a vizitat pentru prima dată la penitenciar. „Eu am făcut primul pas. Am întins plasa, dar a căzut greu în ea”, spunea atunci Borcea. Iată că anii au trecut și astăzi îi găsim împreună, în pofida celor spuse de gurile rele. Relația funcționează datorită unui truc, se laudă Valentina.

Cum mențin vie pasiunea în cuplu

Acum căsătoriți cu acte în regulă, și părinți de gemeni, cei doi par să aibă o relație bine sudată. Valentina Pelinel a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru Antena Stars că secretul relației ei cu Borcea este că mereu își fac timp pentru ei și că au locuri speciale în care pleacă singuri.

„Întotdeauna ne rezervăm timp doar pentru amândoi, chiar și seara, chiar dacă venim obosiți acasă. Avem locuri în care plecăm doar amândoi.

La vară, ne vom muta în stațiunea Olimp. La munte, avem un loc foarte drăguț, la o cabană, în munți, unde nu vezi multe persoane”, povestea fostul model.

Vezi și Câte kilograme are Valentina Pelinel: „Nu sunt așa slabă, am…” Cât a luat în sarcini

Citește și:

Cum a slăbit și cum se menține în formă Lavinia Pîrva. ”Chestia cu mâncare nu-mi iese, pentru că eu sunt foarte pofticioasă”

Cele mai rele scenarii cu privire la starea de sănătate a prințesei Charlene de Monaco s-au adeverit. Anunțul făcut de palat