Biograful cuplului, celebrul Ian Halperin, a obținut dezvăluiri nemaiștiute despre viața de cuplu a celor doi actori de la o menajeră care a lucrat pentru Brangelina. În plin proces pentru custodia celor șase copii, Maddox, Pax, Shiloh, Zahara, Vivienne și  Knox pe care îi au împreună, noi detalii rușinoase despre  temperamentul Angelinei ar putea să complice lucrurile pentru celebra actriță.

Halperin povestește în ultimul număr al revistei „Public”, apărut pe 23 noiembrie,  că atmosfera din casa celor doi actori era una foarte toxică.

„Bona mi-a descris o Angelina incapabilă să-şi controleze emoţiile, depresivă din cauza eşecurilor repetate din carieră şi foarte geloasă”, susţine autorul.

„Nu putea suporta ca Brad să câştige mai mulţi bani decât ea şi cum acesta pleca din casă îl suspecta imediat de infidelităţi”, povesteşte biograful.  „Atmosfera era una extrem de toxică pentru copii, care plângeau adesea”, a mai adăugat acesta.

Brad Pitt şi Angelina Jolie ar trebui să meargă peste câteva zile la tribunal

O serie de astfel de dezvăluiri a mai făcut Halperin și în cartea sa, intitulată „Brangelina: adevărata poveste dintre Brad Pitt și Angelina”, pe care a lansat-o în 2009. Pentru această carte, biograful a vorbit cu mai multe rude și apropiați ai actorilor, dar și cu foști angajați, printre care şi fosta lor menajeră care i-a făcut dezvăluiri tulburătoare despre situaţia tensionată din casa acestora.

Brad Pitt (54 de ani) şi Angelina Jolie(42 de ani) s-au cunoscut pe platourile de filmare ale pelicul “Mr. and Mr. Smith”, iar de atunci s-au iubit timp de 12 ani până să își anunțe oficial despărțirea în septembrie 2016. Deși au trecut doi ani de atunci, cei doi nu au reușit să-și finalizeze divorțul, pentru că nu s-au înțeles în privința custodiei copiilor.

Actriţa a cerut custodia totală a celor şase copii, în timp ce Brad vrea custodia comună. Cei doi ar trebui să se vadă din nou la tribunal pe 4 decembrie, însă au apărut noi informații conform cărora actorii ar fi amânat înfățișarea de la tribunal și încearcă să rezolve conflictul mai discret.

Citește și: