Mihaela a recunoscut că pentru a avea un abdomen plat și un corp perfect tonifiat muncește mult. Ea a recunoscut că în fiecare dimineață face 50 de flotări, cinci serii de câte zece cu mici pauze între ele. Dar asta nu e tot. Face și multe abdomene, exerciții pentru fund și picioare și cardio.

MihaelaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Citește și: Incredibil cât de frumoase sunt cele două fiice ale Anamariei Prodan! Uite câți bani le dă lunar mama lor!

Mihaela Rădulescu își începe dimineața cu 50 de flotări

„După ce faci 50 de flotări, cât de multe abdomene poți, niște exerciții pentru fund și picioare și niște cardio, abia atunci poți vorbi. Până atunci, bea un suc de grapefruit. Sau orice alt suc. Bucură-te de viață și muncă, cum fac și eu. Noi nu suntem diferiți, dar probabil ne dorim lucruri diferite în viață. Ceea ce e grozav. Tu îți faci lucrurile în felul tău, eu în al meu, și toată lumea câștigă”, a scris Mihaela, la o poză cu ea, în care apare într-un neglijeu negru, sexy, în timp ce bea suc de grapefruit.

 

Jurata de la „Românii au talent” a vrut să fie totul clar că arată așa fabulos la 48 de ani pentru că și are foarte multă grijă de corpul ei. „Într-adevăr, Mihaela, miscarea ,optimismul și felul pozitiv în care percepi viața și oamenii, dă vigoare mințiii și sufletului ,devii un om mai bun”, „Puștoaico”, „Numai cine știe și face întelege acea dependență nebună de serotonină, acea stare de euforie maximă ,creată de acele flotari + abdomene + legs + booty exercises. Endorfinele, adică moleculele fericirii se eliberează prin efort fizic, nu stând pe canapea”, „Ești o femeie foarte frumoasă”, „Doamne cât ești de frumoasă….Am rămas fără cuvinte”,, Muncă grea ca să arați aşa” , „50 de flotări? Felicitări! Ești foarte puternică”, au fost câteva dintre comentariile faniilor.

 

Citește și: