Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit sâmbătă, pe 15 mai, soț și soție, iar nași le-au fost Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vidaicu. Însă, după nuntă frumoasa blondă a dezvăluit despre prezentatorul de la Neatza, un detaliu pe care puțini îl știu.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au avut o zi de vis pe 15 mai când au ales să-și unească destinele. Cei doi au petrecut alături de oameni dragi la restaurantul lui Dani și s-au distrat pe cinste, după cum se vede în imaginile și filmulețele făcute publice de cei doi și de invitați.

Gabriela a strălucit într-o o rochie albă, lungă, superbă, ce i-a pus în evidență burtica de gravidă, și a atras atenția și cu bijuteriile inedite pe care le-a purtat, cum ar fi inelul masiv în formă de fluture. După superba petrecere, Gabriela a făcut public un detaliu despre Dani Oțil pe care puțini îl știau. Mai exact, ea a publicat o fotografie cu certificatul de căsătorie, cu care a dezvăluit că pe Dani Oțil îl mai cheamă și Zeno. În ciuda faptului că Dani Oțil se află în atenția publicului de atâta vreme, abia acum s-a aflat ce prenume mai are acesta. Prezentatorul TV vorbește foarte rar despre prenumele lui și a povestit în emisiunea „Dincolo de aparențe”, că Zeno este numele doctorului ginecolog care a asistat-o pe mama lui la naștere: „Adevărul e că toată fami­lia mea credea că voi fi fată. Câţiva ani am fost îm­bră­cat în haine de fetiţă şi am avut părul lung. Aşa că atunci când am venit pe lume, ai mei nu aveau nici nume pregătit pentru mine. Mama, fericită că a avut o sar­ci­nă uşoară, i-a spus doctorului că o să-mi pună şi numele lui. Aşa că în bu­letin pe mine mă cheamă şi Zeno”

dani-si-gabiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit sâmbătă pe 15 mai, iar cei doi au avut o petrecere pe cinste la restaurantul lui Dani, unde le-au fost alături cei mai buni prieteni. Nașii le-au fost Roxana Ionescu și soțul ei, Tinu Vidaicu. Toată lumea pare că s-a distrat pe cinste, având în vedere că s-a dansat și s-a cântat pe tot parcursul petrecerii, vedetele serii fiind evident Dani și Răzvan care au rupt ringul de dans.

Tortul mirilor a fost, de asemenea, aparte și a stârnit amuzamentul invitaților. Și asta, pentru că pe tort apare mireasa și mirele care vrea să fugă, fiind o aluzie la faptul că Dani spunea mereu că nu o să se însoare. Mai mult, Gabriela și Dani au recreat figurina de pe tort, spre deliciul internauților. Petrecerea a fost marcată de mai multe momente speciale, cum ar fi momentul în care invitaților le-a cântat Răzvan Simion și Florin Ristei, iar cei doi au cântat ulterior și împreună. De asemenea, atmosfera a fost întreținută de Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor și de Diana Matei și Taraful Cleante.