Connect-R a uimit pe toată lumea, în urmă cu aproximativ cinci ani, când a declarat că a divorțat de Misha, femeia cu care o fetiță. Cei doi au fost extrem de discreți în ceea ce privește viața lor privată. Spre deosebire de alte vedete, ei au ales să nu-și spele rufele în public sau să se certe pe la televizor. Ca doi oameni maturi au decis să divorțeze în cel mai mare secret, dar să rămână totuși o familie unită de dragul fetiței lor. Așa se face că ei locuiesc chiar și în aceeași casă.

maya si misha si connect rSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

În ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, cei doi se iubesc și se respectă reciproc, având o relație foarte bună, de dragul micuței lor, Maya. Invitat în emisiunea lui Măruță, Connect-R a făcut o dezvăluire emoționantă despre fosta lui parteneră, demonstrând încă o dată cât sunt de apropiați.

„Misha este foarte bine, are mai multe proiecte, urmează să lanseze niște piese noi. A lucrat în studio la Randi, dar pe lângă muzică pot să zic de Misha este o mamă extraordinară, este extraordinată”, a spus artistul.

Mai mult, el a vorbit deschis și despre fetița lor, Maya, de care este foarte mândru. Deși este clasa întâi, micuța are multe activități extrașcolare, iar artistului nu-i vine să creadă ce mult a crescut.

„Am încercat să o tachinez pe Maya și am întrebat-o pe cine iubește mai mult pe mine sau pe mami. I-am zis că mami e mai drastică, eu îți fac toate poftele. Știi ce mi-a răspuns: Tati, dacă tu ai avea doi copii ai putea să-l iubești pe unul mai mult decât pe celălalt”, i-a povestit Connect-R lui Măruță, spunând că fiica lui l-a lăsat fără replică cu răspunsul ei.