Astfel, certificatul de naștere al lui Archie clarifică un și locul unde a născut Meghan. Deși tabloidele britanice anunțau că ducesa de Sussex vrea să nască acasă sau la un spital din apropierea casei, în cele din urmă   a născut la spital, la recomandarea medicilor. Și asta, pentru că bebelușul s-a lăsat mult așteptat și a venit mai târziu decât trebuie.

Ducesa a ales Spitalul Portland din Londra. Însă un detaliu a tras atenția tuturor și i-a luat prin surprindere pe britanici. La rubrica ocupație, pe certificat Meghan a trecut: ”Prințesa Regatului Unit”, deși nu deține acest titlu. La numele mamei este scrie Rachel Meghan Alteța sa Regală Ducesa de Sussex, iar la ocupație „Prințesă a Regatului Unit”.

Bebelușul Archie nu va primi titlu regal

Cu toate acestea, micuțul Archie nu a primit  un titlu regal oficial, așa cum a anunțat palatul buckingham, pentru că părinții săi au refuzat. Și asta, pentru că Ducele și Ducesa de Sussex vor ca fiul lor să aibă o ”viață relativ nomală”, așa că au refuzat pentru moment un titlu.

 

Archie putea primi titlul de conte de Dumbarton, deținut de Prințul Harry. Copiii de viță nobilă de obicei moștenesc la naștere un titlu mai mic deținut de tatăl lor. Spre deosebire, toți copii lui Kate și William, Ducesa și Ducele de Cambridge, au primit titluri regale după naștere.

Fiul lui Harry şi Meghan, cel mai nou membru al casei regale britanice, s-a născut pe 6 mai. El este al şaptelea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii.