Dezvăluirea bombă a fost făcută de celebrul cântăreț și producător  muzical Quincy Jones, într-un interviu. El susține că Marlond s-a iubit și cu comedianul  Richard Pryor, considerat cel mai mare artist de stand-up comedy din istoria Hollywood-ului. Mai mult, informația că cei doi erau bisexuali a fost confirmată chiar și de văduva lui Pryor, Jennifer Lee Proyr , iar mărturisirile au iscat un adevărat scandal în Cetatea Filmului.

Dezvăluire șocantă la Hollywood! Doi dintre cei mai mari actori din istorie au fost iubiți. Mărturisirea a fost făcută chiar de soțieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Rain, fiica legendarului Richard Pryor, a negat faptul că tatăl ei era bisexual. L-a criticat pe Quincy pentru dezvăluirile făcute, spunând că este „nebun” pentru că spune „asemenea minciuni despre tatăl ei, care  nici măcar nu mai este aici ca să se apere”.  Însă, văduva comedianului a contrazis-o. Jennifer Lee Proyr a declarat pentru site-ul TMZ că Rain ar trebui să fie mândră de tatăl ei și să recunoască adevărul. „Cred că Rain are probleme să accepte și ea adevărul”, a mai spus aceasta. „Erau anii ’70, erau droguri peste tot. Dacă aveai destulă cocaină puteai să faci dragoste cu un calorifer și dimineața să îi trimiți flori”, a mai adăugat Jennifer.

Citește și: A cerut ca nunta regală a prințului Harry cu Meghan Markle să fie anulată: „Nu e prea târziu”

Marlon Brando s-a iubit și cu Marilyn Monroe, Grace Kelly și Jackie Kennedy

Quincy Jones mai spune că Marlon Brando a mai întreținut relații sexuale și cu scriitorul James Baldwin și cu artistul Marvin Gaye.

Atât actorul Marlon Brando, cât și comedianul Pryor au fost căsătoriti cu mai multe femei și erau unii dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood..

Marlon Brando a fost un actor american câștigător al premiului Oscar, recunoscut ca fiind unul dintre cei mai mari actori de film ai secolului 20. S-a făcut remarcat mai ales datorită rolurilor din filmele „Un tramvai numit dorință„ și „On the Waterfront”, dar și pentru prestația sa din filmul „Nașul”, unde a jucat alături de Al Pacino și l-a interpretat pe Don Vito Corleone, rol ce i-a adus un premiu Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal.

Marlon a fost căsătorit de trei ori cu Tarita Teriipaia, Movita Castaneda și Anna Kashfi. În anii `50-`60, Marlon Brandon era un sex simbol, iar rpin așternuturi i-au trecut nume sonore de la Hollywood  precum Marilyn Monroe, Grace Kelly, Jackie Kennedy și Marlene Dietrich. Deși era cunoscut drept amantul tuturor, Brando era foarte mofturos. Nu a vrut-o pe Elizabeth Taylor pentru că avea fundul prea mic.  Printre presupușii lui iubiți s-au mai numărat James Dean, Cary Grant, Rock Hudson și Laurence Olivier.

Citește și: