Starul de la Bollywood sparge toate box office-urile, este unuld intre cel mai bine plătiți actori din lume și cucerește inimile tuturor celor din jur. Însă, statutul social nu te ajută în fața bolii. Char și cei mai faimoși oameni din lume au povești ce te vor lăsa mut de uimire. Salman Khan le-a dezvăluit recent jurnaliștilor, la o întâlnire în care vorbea despre noul lui film„ Tubelight”, informații personale despre el. El a recunoscut că suferă de tulburări ale nervului facial din cauza acestei afecțiuni a vrut să se sinucidă la un moment dat.

Mai exact, actorul suferă de nevralgia facială trigeminală, care este foarte dureroasă, fiind însoțită de senzație de sfâșiere, de smulgere a tesuturilor regiunii afectate. „Aceasta este una dintre bolile cuc ea mai mar rată de sinucidere. Provoacă așa multă durere…”, a spus Kahn, precizând că la un moment dat s-a chinuit foarte mult să reziste durerii.

Se luptă de mulți ani cu această boală

Salman a mai vorbit despre această boală și în 2001, când oamenii se întrebau ce este cu vocea lui, însă până acum u a dezvăluit niciodată că a încercat să se sinucidă. „Există o răgușeală în vocea mea, nu pentru că sunt beat, nu beau în timpul Ramadanului, ci din cauza unei boli. Sunt bine acum, doar că nu am de ales decât să acord mai multă atenție sănătății mele”, a spus actorul atunci.

„Se luptă de ani de zile cu acesată tulburare, și cu siguranță, câștigă în fața ei, cu determinarea sa pură. Viața nu este un pat de trandafiri, dar atunci când vremurile devin grele,  oamenii grei devin și mai tari, la fel ca Salman”, a declarat o sursă.

Starul indian așteaptă lansarea filmului său „Tubelight”, unde joacă rolul unui tânăr care traversează granița în căutarea fratelui său, jucat de Sohail Khan.

Ce este nevralgia facială trigeminală?

Nevralgia facială trigeminală este cunoscută și sub denumirea de tic Douloureax, fiind o afecțiune nervoasă care se manifestă prin dureri profunde și severe faciale asemănătoare cu electroșocurile, cel mai des fiind localizate în parte inferioară a feței si a maxilarului. Simptomele pot să apară însă oriunde în apropiere de nas, urechi, ochi sau buze. Nevralgia facială trigeminală  este considerată de experți una dintre cele mai dureroase boli din lume.

Citește și: