Dezvăluirea neașteptată a fost făcută de producătorul indian Sajid Nadiadwala. Acesta a povestit că el și Salman Khan au decis să se însoare în aceeași zi, însă cu cinci zile înainte de marele eveniment, starul de la Bollywood s-a răzgândit în ultimul moment și a anulat nunta pe ultima sută de metri, cu doar cinci zile înainte de data stabilită.

Sajid a povestit amuzat astăzi  în cadrul unei emisiuni TV că deși aveau totul plănuit, Salman și-a schimbat total dispoziția după ce s-a gândit mai bine și nu a mai vrut să meargă în fața altarului, anulând totul în ultima secundă.  Acest lucru s-a întâmplat în anul 2000. Sajid a mărturisit că Salman l-a sfătuit cu un an înainte, în 1999,  să se însoare, iar el i-a cerut să-i găsească o mireasă, iar apoi au decis să se căsătorească amândoi în aceeași zi cu partenerele lor, însă Salman n-a mai respectat planul, ci doar el. Ba mai mult, actorul a încercat să-l convingă și pe Sajid să fugă de la propria nuntă, dar fără succes.

„Salman a vrut să se însoare în 1999. El avea deja femeia potrivită pentru el, eu trebuia să-mi găsesc una. Ziua tatălui lui Salman e pe 18 noiembrie, așa că am hotărât să ne căsătorim amândoi de ziua lui (n.r. -în anul 2000). Am aranjat tot ce trebuie, totul era gata. Dar cu 5 zile înainte de nunta, el a zis că nu poate să facă pasul ăsta. După ce s-a răzgândit a venit pe scenă la nunta mea și mi-a zis la ureche: e o mașină afară, ia-o și fugi departe”, a povestit Sajid, moment în care toți oamenii prezenți în platou au început să râdă în hohote.

Salman Khan și Iulia Vântur nu au planuri de nuntă

La vremea respectivă, actorul de la Bollywood forma un cuplu cu Aishwarya Rai – frumoasa indiancă, câștigătoare a titlului Miss World. Cei doi au început o relație la începutul anului 1999 și  formau unul dintre cele mai iubite cupluri, dar s-au despărțit  în anul 2001. Rai l-a acuzat pe Salman de violență.
Salman Khan este în continuare unul dintre cei mai râvniți bărbați, deși din 2012 are o relație cu Iulia Vântur. Fosta vedetă Pro TV a mărturisit însă că cei doi nu au planuri de nuntă, dar își doresc copii.

„Cred că orice femeie își dorește să devină mamă. Este foarte clar că îmi doresc o familie și îmi doresc să se întâmple atunci când Dumnezeu consideră că e cel mai bine pentru mine. (…). Am fost educată în spiritul acela ne căsătorim, facem copil, există o ordine, o rigoare, în toate lucrurile  astea, dar odată ce am descoperit lumea, o cultură diferită, m-am descoperit pe mine mai mult. Acum, sincer, nu știu dacă mai îmi doresc atât de mult să mă căsătoresc. Cu siguranță, un copil, da, este un dar de la Dumnezeu, și dacă Dumnezeu consideră că este bine să ai un copil, atunci  îl primesc cu drag’, a povestit Iulia, într-un interviu pentru Antena Stars.

 

Citește și: