Artista cântă din nou împreună cu fostul ei soț, deși cei doi nu mai formează un cuplu de ani buni. Însă, pe ei îi leagă o căsnicie de 29 de ani, în urma căreia au avut 4 copii, din care mai trăiesc doar trei. Însă, Romina a reușit să uimească pe toată lumea după ce a dezvăluit pentru prima dată că încă mai are sentimente pentru cel care i-a fost soț și că acesta a fost bărbatul vieții ei. „Al Bano? Mă iubeşte încă. Şi eu  îl mai iubesc pe el”! , a spus aceasta în emisiunea italiană „Verissimo”, potrivit Il Giornale.

Iată cum au fost fotografiați în ultimele luni

Scandal uriaș în familia lui Al Bano! Romina Power și soția artistului, Loredana, din nou în război!SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Citește și: Cel mai neașteptat divorț al anului! Nimeni nu se aștepta ca ei să își spună „Adio”!

Al Bano a fost bărbatul vieții ei

Mărturisirea este cu atât mai șocantă cu cât Al Bano se iubește de ani mulți cu o altă femeie, mult mai tânără decât el, Loredana Lecciso, cu care are doi copii.

„Dacă trăiești 30 de ani cu o persoană, cum te deconectezi complet de ea? Există întotdeauna o legătură care unește doi oameni chiar dacă ei nu mai trăiesc împreună. Acea iubire încă mai există”, a mai mărturisit Romina. Însă, văzând reacția oameniilor a mai adăugat imediat: „Ce am spus? Mâine vor face 10 știri cu acest interviu. După declarația asta, plec de mâine, mă mut în America”, a mai spus ea, în glumă.

Se pare că după ani întregi în care și-au făcut  fel de fel de acuzații și plângeri, în public,  Romina și Al Bano, cel mai iubit cuplu din Italia, au reușit să-și depăsească problemele și să regăsească armonia și respectul în relația lor. Mai mult, artista s-a arătat foarte îngrijorată de starea de sănătate a fostului ei soț. „Suntem foarte îngrijorate pentru el, dar Al Bano nu vrea să asculte, nu se oprește niciodată…continuă să meargă cu avionul”, a mai spus ea.

Citește și: Regretatul actor Adrian Pintea ar fi împlinit astăzi 63 de ani. Mesajul emoționant al Manuelei Hărăbor și visul neîmplinit al acestuia

  • Talentata actriță Olga Tudorache, dusă de urgență la spital. Miercuri împlinește 88 de ani