Citește și: Casa regală britanică în stare de șoc! Prințul George era cât pe ce să fie răpit

Deunăzi, paparazzii indieni au surprins-o pe Iulia Vântur ieșind radioasă dintr-un salon de înfrumusețare, într-un sari alb și cu o geantă de firmă pe braț. În timp ce-i lăudau frumusețea, jurnaliștii i-au dat româncei și o veste proastă. Potrivit mamei superstarului indian, Salman s-a decis să devină tată până la finalul anului viitor. Nu, nu-și va oficializa relația cu românca și nici nu va fi ea cea care-i va dărui un moștenitor, ci o mamă surogat.

Dezastru pentru Iulia Vântur! Salman Khan vrea copil cu ajutorul unei mame surogat

 

E nedespărțit de nepotul lui de un an

În ultima vreme, actorul de 51 de ani, a cărui avere se ridică la peste 200 de milioane de dolari, a postat pe rețelele de socializare tot mai multe fotografii în care apare de nepotul său preferat, de doar un anișor, Ahil.  Starul apare hrănindu-l, apoi plimbându-l în parc, alimentând astfel zvonurile că momentul anunțului că va avea un copil e tot mai aproape.

Salman Khan e cunoscut ca fiind mai mult decât discret în privința vieții sale private. De aceea, jurnaliștii indieni au încercat să afle mai multe informații de la familia actorului. Deși nu a confirmat informațiile, a lăsat să se înțeleagă că un mariaj cu Iulia Vântur e departe de a se întâmpla. În ceea ce privește dorința de a deveni tată, cea mai importantă femeie din viața lui Salman a declarat :” Nu mi-am influențat niciodată copiii în deciziile pe care le-au luat. Nu i-am dezaprobat când au făcut anumite alegeri. Salman să facă tot ceea ce dorește, atunci când va dori el, fie că e vorba de căsătorie, fie că e vorba de a avea un copil.”

Citește și: