Potrivit revistei „Hola!”, starul din „Frumușica”  și soția lui nu au dezvăluit numele copilului. Richard Gere mai are un fiu, în vârstă de 18 ani, Homer James Jigme, cu fosta lui soție Carey Lowell.

Alejandra, care este născută în regiunea spaniolă Galicia, este și mama unui băiețel de șase ani, Albert, cu fostul soț, Govind Freidland.

Soția starului american a confirmat că este însărcinată cu primul copil al cuplului, în septembrie, anul trecut, cu o poză în care apăreau alături de Dalai Lama, care îi atingea burtica de gravidă.

Cei doi s-au căsătorit civil în Spania, în luna aprilie anul trecut, iar în mai cei doi au sărbătorit alături de prieteni și familie în casa actorului din New York.

Citește și: Ce spune Richard Gere despre femeia care îl face din nou tătic. Fabulos ce poate să declare

Richard Gere e îndrăgostit ca un adolescent

Celebrul actor a dezvăluit pentru revista „Hola!”că este cel mai fericit om din univers. Deși a ajuns la aproape 70 de ani, Richard pare să-și trăiască a doua tinerețe lângă soția lui mult mai tânără, activista spaniolă, Alejandra, în vârstă de 36 de ani, iar acesta radiază de fericire.

„Sunt cel fericit om din univers. Cum aș putea să nu fiu? M-am căsătorit cu o femeie frumoasă care este deșteaptă, sensibilă, se dedică în acțiuni caritabile, este amuzantă și rîbdătoare, știe cum să ierte, este o bucătărească excelentă și face cele mai bune salate din lume”, a declarat Richard, care în luna august va împlini 70 de ani.

Citește și: