Kat Von D a născut acasă, așa cum și-a dorit,  și a postat pe Instagram o imagine în care soțul ei, cântărețul Rafael Reyes (42 de ani), care îl ține în brațe pe băiețelul lor. Ea a confirmat astfel și numele copilului: Leafar, care este numele de scenă al tatălui, și este, de fapt, numele Rafael citit invers.

„Faceți cunoștință cu frumosul nostru băiețel, Leafar Von D Reyes. Mulțumim tuturor prietenilor + familiei + fanilor + celor care ne urmăresc pentru răbdarea de care au dat dovadă pentru ca noi să anunțăm venirea lui pe care am așteptat-o atât”, a scris Kat Von D în descrierea pozei care îi arată pe băiețelul și soțul ei, ambii îmbrăcați în negru, în timp ce pe fundal se poate observa un cărucior, bineînțeles, tot negru.

Citește și:Adevăratul motiv pentru care asistenta personală a lui Meghan Markle a demisionat. Acum s-a aflat totul

Vrea să-și crească copilul vegan

Vedeta a declarat că următoarele 40 de zile și le-au dedicat doar bebelușului și noii lor experiențe de a fi părinți.

Kat și-a informat activ fanii pe tot parcursul sarcinii despre toate alegerile ei. Ea a ales să nască pe cale naturală acasă, în apă, asistată de o moașă și fără calmante, însă a iscat controverse aprinse după ce a dezvăluit că intenționează să-și crească copilul vegan și fără să-l vaccineze.

Kat este un fenomen al frumuseții, fiind recunoscuta prin stilul său unic atât în machiaje, cât și în tatuaje. Aceasta și-a anunțat fanii că este însărcinată, după doar trei luni de la nuntă, printr-o postare pe Instagram, unde a publicat și o poză cu burtica de gravidă, alături de soțul ei, Rafael Reyes, solistul trupei Prayers, cunoscut după numele de scenă Leafar Seyer.

Kat Von D și Rafael Seyer s-au căsătorit în luna februarie, iar anunțul l-au făcut tot pe conturile lor de Instagram, unde și-au făcut adevărate declarații de dragoste.  „Azi, m-am căsătorit cu perechea sufletului meu, geamănul minții mele, cel mai bun prieten al meu. Împreună în viață și în moarte”, a scris Kat Von D pe Instagram, în timp ce soțul ei a dezvăluit că s-a căsătorit cu fata visurilor lui.

„Azi, m-am căsătorit cu fata visurilor mele. Împreună în viață și în moarte”, a scris și acesta.

Citește și: