Cântăreața și milionarul Stephen Haines, director la Facebook, au devenit părinții unei fetițe adorabile. Cei doi nu le-au dezvăluit nici măcar apropiaților că vor deveni părinți.

 

View this post on Instagram

 

After hiding my pregnancy for the last 9 months…which was SOOOOO difficult & keeping her a secret from all my friends…I can finally announce our incredible news!!..Our little girl ‘Skipper Hudson Haines’ has arrived Stephen & Gene are besotted!!! I’m SOOO HAPPY!! ❤️❤️

A post shared by Nicole Appleton (@ruby1kid) on

„După ce mi-am ascuns sarcina în ultimele nouă luni… ceea ce a fost destul de dificil și păstrând secretul față de toți prietenii mei..în sfârșit pot să anunț vestea noastră incredile!! Micuța noastră fetiță Skipper Hudson Haines a venit. Stephen și Gene sunt topiți! Sunt atât de fericită”, a scris Nicole într-o postare pe Isntagram, unde a postat și primele imagini cu fetița, dar și cele cu burtica de gravidă.

Nicole și Stephen formează un cuplu din noiembrie 2018 și și-au făcut publică relația abia în februarie 2019, pritnr-o postare pe Instagram.

Ea a mai fost căsătorită cu artistul  Liam Gallagher, dar s-au despărțit în aprilie 2014 după ce a descoperit că soțul ei urma să aibă un copil cu jurnlista Liza Ghorbani.

 

Citește și: