Anuțul a fost făcut chiar de artistă pe contul ei de facebook. Micuța a venit pe lume chiar de ziua mamei artistei.

„Asa arata fericirea 🙂 Asa imi doresc sa-mi vad MAMA toată viata..zâmbind.
Ma bucur din tot sufletul mami ca am reusit sa-ti fac un cadou atat de frumos de ziua ta..Zaynab Maria.
La muuulti ani cu sănătate,fericire si tot ce-i mai bun si mai frumos pe lumea asta…Iti dorim cu toții. Te iubim !”, a scris Adina.

Adina Postelnicu, în vârstă de 40 de ani și iubitul ei, Glance, de 29 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de șase ani, iar acum trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor, devenind pentru prima dată părinți.

Adina Postelnicu

Frumoasa cântăreață a dezvăluit că este însărcinată pe 1 iunie, de ziua copilului. Ea a mărturisit că nu se aștepta să mai rămână însărcinată.

„Trăiesc o minune, nu mă aşteptam să mai pot avea copii. Am rămas însărcinată în decembrie 2018, chiar după ziua de naştere a tatălui meu şi am aflat cu puţin înainte de ziua mea. Atunci mi-a apărut tata în vis şi mi-a spus să am grijă de fetiţă. La primele două ecografii, mi s-a spus că voi avea băieţel, apoi analizele de sânge au arătat că vine o fetiţă”, a spus ea potrivit sursei citate. Artista care va devni mama peste trei luni a postat și un mesaj pe contul de socializare. „E FETIȚĂ..rezultatul dragostei noastre. Azi se împlinesc 25 de săptămâni de când trăiesc cele mai frumoase senzații pe care le poate trăi o femeie . A venit în viața mea atunci când aproape tot universul meu se prăbușise. Abia acum am înțeles cu adevărat ce înseamnă să treci de la agonie la extaz. Sunt absolut convinsă că TATI..acolo sus.. mi -a pus o vorba bună la Dumnezeu și mi-a trimis cel mai frumos cadou pe care aș fi putut să l primesc vreodată la împlinirea celor 40 de ani….acela de a deveni MAMA  ? Am ales această zi specială …ziua copilului…pentru a- mi împărtăși bucuria cu voi. La mulți ani tuturor copiilor. ..mici și mari  ? Va iubesc!”, a scris ea pe Facebook.