Frumoasa româncă a dezvăluit și numele micuței, Léon Di Lodovico. Micuța a venit pe lume pe 25 feburarie, la ora 5.49. Catrinel a pus imediat o imagine cu fetița în timp ce o alăptează, și ea și partenerul ei de viață o țin de mână. „Bine ai venit pe lume, bebelușul meu”, a scris Catrinel în limba franceză.

Catrinel Menghia, cunoscută și sub numele de Marlon, trăiește de șapte ani o frumoasă poveste de dragoste cu producătorul de film, italianul Massimiliano di Ludovico (40 de ani).

Frumoasa româncă și-a ascuns sarcina, iar la sfârșitul lunii septembrie a uimit pe toată lumea cu apariția ei la o gală caritabilă organizată la Monaco. Și asta, pentru că rochia mulată îi punea în evidență burtica de gravidă. Ea a confirmat pentru prima dată că este însărcinată cu o poză adorabilă postată pe Instagram, în luna noiembrie.

„Bună, micuțule. Te simt și tot ce știu sigur este că e cel mai puternic sentiment pe care l-am experimentat vreodată. Împărțim acest corp de aproape 6 luni și am experimentat așa multe lucruri împreună. Mami și tati abia așteaptă să te întâlnească. 7 ani de iubire premiați cu cel mai frumos cadou”, a scris Catrinel în dreptul celor trei imagini.

Citește și: