Pe 18 august, Jorge și Ramona au sărbătorit 7 ani de la nuntă, dar iubirea lor devine din ce în ce mai puternică. Prezentatorul TV face dezvăluiri neașteptate despre mariajul lor, precizând că la început relația lor a fost una de business și nu se așteptau vreodată să devină soț și soție și să-și facă o familie atât de frumoasă.

„Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns la 7 ani de căsnicie, unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide”, a declarat Jorge pentru click.ro.

În cei șapte ani de căsnicie, cei doi au trecut prin multe peripeții și încercări împreună, dar ei formează o echipă perfectă și au reușit să treacă cu brio peste probleme, având încredere totală unul în celălalt. Astfel, deși la început au avut doar o relație profesională, în prezent cei doi se iubesc la nebunie și au o familie foarte sudată.

Întrebat dacă a fost vreodată un impediment diferența de vârstă de 9 ani dintre ei, Jorge (38 de ani) mărturisește că mariajul cu Ramona(47 de ani) a fost cea mai bună alegere din viața lui.

jorge-familieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

„Impedimentul este doar în mintea și în preconcepția noastră. Inițial am avut o reținere, însă viața mi-a demonstrat că am făcut cea mai bună alegere și după ani de zile conștientizezi că nici măcar nu a fost alegerea ta, ci așa a fost planul divin. David (n.r. băiatul lor) bătea din picior acolo unde era el și ne șoptea: “haideți fraților, combinați-vă că vreau să vin”, a mai spus Jorge.

„Iubesc copiii, i-am iubit întotdeauna și mi-am dorit să fiu tată încă de la 24 de ani. Copiii mei spun că sunt funny, eu mă consider un tată norocos, am parte de copii alături de care evoluez. Nimeni nu s-a născut învățat și să știe exact ce trebuie făcut pentru a crește un copil perfect. Eu sunt concentrat pe dezvoltarea abilităților și talentelor forte ale copiilor mei și îmi doresc să îi ajut să își descopere calea în această viață. În cariera lor, în relațiile lor și să crească armonios.

Ramona Prodea și Jorge, pe numele real George Papagheorghe, au împreună un băiețel, în vârstă de trei ani, iar fiecare mai are câte o fată din altă căsătorie. Karina (11) este fiica artistului din prima căsnicie, iar Ilinca (19) este fata Ramonei din primul mariaj, însă cei trei se înțeleg de minune.

Citește și: