Soția prințului William se ferește să apară în public cu părul prins, pentru că pe partea stângă are o cicatrice urâtă și destul de mare și încearcă să o acopere cât de mult poate. Deși au trecut șapte ani de când s-a căsătorit cu fiul prințesei Diana, abia acum oamenii au remarcat detaliul pe care ducesa îl ascunde cu ajutorul părului.  Fanii s-au arătat extrem de îngrijorați, după ce au început să observe cicatrice aflată chiar la baza părului pe partea stângă. De aici au început să apară tot felul de păreri.

În timp ce unii admiratori ai casei regale au speculat că ducesa s-ar fi ales cu un asemenea semn în cap din cauza extensiilor, alții au mers mult mai departe, precizând că probabil Kate a fost operată pentru îndepărtarea unei tumori.

Kate își ascunde cicatricea cu părulSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: Andreea Esca, dezvăluiri dureroase:  „Am suferit, am jelit, n-am înțeles…”

Palatul Buckingham a emis un comunicat despre cicatricea ducesei

Pentru a stopa astfel de teorii, palatul Buckingham a emis un comunicat în care au încercat să lămurească acest aspect. „Cicatricea este legată de o operație pe care ducesa a suferit-o în copilărie”, se arată în declarație, fără a da alte detalii. Însă, surse înalte de la Palat au declarat că intervenția chirurgicală ar fi fost una extrem de serioasă.

„Este remarcabil, având în vederea dimensiunea cicatricei, că nimeni nu a observat-o până acum”, a declarat medicul chirurg John Scurr de la spitalul Lister din Londra pentru Daily Mail. El a precizat că semnul ar putea fi în urma unei operații de a îndepărta un semn din naștere sau pentru a corecta o malformație arteriovenoase.

Prințul William (36 de ani) are, de asemenea, o cicatrice pe frunte despre care a spus în glumă că este „cicatricea Harry Potter”. El a suferit la vârsta de 13 ani un accident la un club de golf, lovindu-se la cap.

 

Citește și: