Cea de-a cincea aniversare a prințesei Charlotte a fost marcată de publicarea unor imagini care o prezintă pe micuță în timp ce ajută la livrarea produselor alimentare în timpul pandemiei de coronavirus.

Detaliul observat de fani la cele mai recente imagini cu prințesa CharlotteSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Prințesa a livrat produsele alături de părinții ei, Kate Middleton și prințul William, dar și frații ei,  George și Louis.

Micuta pare foarte încântată că poate să-I ajute pe pensionarii care sunt izolați din cauza pandemiei și este surprinsă cu zambetul pe buze.

Pozele au fost făcute de Kate, care este pasionata de fotografie și este deținătoarea organizației Royal Photograpfic Society.

Însă, de departe cea care a atras atenția fanilor a fost o fotografie publicată pe Instagram de palatul Kensington. Charlotte apare într-o rochiță în pătrățele cu volane, iar imaginea este însoțită de mesajul: „Ducele și ducesa de Cambridge sunt foarte încântați să împărtășească cu voi patru noi fotografii cu prințesa Charlotte la cea de-a cincea aniversare a ei. Imaginile au fost realizate de Ducesă în timp ce familia ajuta la împachetarea și livrarea pachetelor pentru pensionarii izolați în zonă”.

Fanii au reacționat imediat și mulți au remarcat asemănarea izbitoare dintre prințesa Charlotte și tatăl ei, prințul William. Dintre cei doi copii ai ducilor de Cambridge, Charlotte a moștenit cel mai bine trăsăturile tatălui ei, dar și ale regretatei prințese Diana, bunica ei.

„Are ochii tatălui ei, în opinia mea. Și îi ador părul”, ” Prințesa Charlotte este foarte frumoasă și dulce, seamănă cu tatăl ei William și bunica ei, DIana”, Charlotte este superbă. Seamănă așa mult cu tatăl ei, dar un pic și cu mama sa”, ”Este o păpușă mică și frumoasă. Mi se pare că seamănă cu William”, au fost câteva dintre mesajele fanilor.

 

Charlotte Elizabeth Diana s-a născut în data de 2 mai 2015, la o clinică din Londra. Ea este copilul mijlociu al ducilor de Cambridge. Mai are doi fraţi, pe prinţul George, de 6 ani, şi pe prinţul Louis, care tocmai a împlinit și el doi ani. Charlotte este a patra în ordinea succesiunii la tron.

Citește și: