Cabral și Andreea au explicat că nu vor să o expună pe micuța Namiko prea mult,  însă frumoasa blondă a publicat recent pe Instagram o imagine absolut adorabilă cu micuța.  Pe lângă faptul că fanii s-au topit când au văzut-o pe fetiță și au tras concluzia că micuța seamănă mai mult cu tatăl ei, un alt lucru a atras atenția tuturor.

În poză, fiica lui Cabral este îmbrăcată cu un body galben, iar în urechi se pot observa niște cercei foarte micuți și deosebiți. După ce mai mulți internauți i-au remarcat, Andreea le-a răspuns și le-a explicat fanilor că aceștia au o poveste foarte specială, fiind vechi de 55 de ani.

Citește și: O româncă a făcut senzație pe covorul roșu la Miami, alături de Thalia, la premiile Lo Nuestro

Fanii susțin că micuța seamănă cu Cabral

”Cercelușii aceștia sunt provizorii, am pierdut un șurubel de la cerceii ei. Oricum, povestea celor din imagine e de suflet, bijuteriile au 55 ani, la fel și mama mea. Au fost primii ei cercei, apoi au fost primii mei cercei, acum îi poartă Namiko”, a scris soția lui Cabral.

”E taică-su toată”,  ”Este o scumpete! Cel mai drăguț bebe!, ”Cabral în miniatură”, ” Ciocolățică! scumpa de ea, să vă trăiască!!!”, sunt doar câteva dintre reacțiile entuziaste ale fanilor. Fotografia a strâns, în scurt timp, peste 30.000 de like-uri.

Citește și: