Ducesa de Cambdrige a arătat spectaculos într-o rochie Alexander McQueen, asortată cu o pălărie semnată de Philip Treacy și pantofi Jimmy Choo.

Soția prințului William  a mai purtat această ţinută la alte două evenimente importante ale casei regale britanice– la botezul prinţesei Charlotte şi la petrecerea care a marcat cea de-a 92-a aniversare a reginei Elisabeta a II-a. Însă, de departe cel mai mult a atras atenția noua bijuterie. Este vorba de un inel cu piatră prețioasă, pe care ducesa l-a purtat pe un deget de la mâna dreapta.

 

FWROSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Palatul Kensington a publicat primele imagini oficiale de la nunta regală. Mesajul transmis de prințul Harry și de Meghan Markle după ce au devenit soț și soție

A fost un cadou de la prințul William

Potrivit revistei Hello!, acesta a fost un cadou pe care Kate l-a primit de la prințul William, la nașterea celui de-al treilea copil al lor, prințul Louis. Pe băiețel nu l-au luat la nuntă pentru că e prea mic. Acesta s-a născut pe 23 aprilie.

Kate Middleton și-a făcut apariția la nuntă, însoțită de copiii ei, prințul George și prințesa Charlotte (3 ani).  Ea a urcat scările capelei, ținându-le de mână pe  Charlotte și pe fina prințului Harry,  Florence van Custem (3 ani), iar apoi s-a așezat lângă ducesa de Cornwall, Camilla Parker. Prințul Louis a fost lăsat acasă cu o dădacă, iar Maria Teresa Turrion Borrallo, bona copiilor, i-a însoțit la eveniment pentru a avea grijă de cele șase domnișoare de onoare și de cei patru cavaleri, care i-au ținut trena lui Meghan.

Foto: ©Alpha Press/Hepta, EPA

Citește și: