Se întâmpla la creșă și grădiniță, unde tuturor copiilor le erau aplicate pedepse corporale. „Experiența pe care a avut-o fetița mi-a adus niște flashback-uri din grădiniță și creșă, pentru că am pățit chestii asemănătoare, deoarece pe noi când ne pedepseau ne lăsau în chiloți…  (…) Pe vremea aia, așa era. Văd că așa e și acum. Părinții te băteau că așa știau de la părinții lor. Că trebuie să te bată ca să înveți și la grădiniță uneori primeai același tratament.”, a scris ea pe Instagram.

Nu era singurul gen de umilință de care aveau parte ea și colegii ei. Artista a povestit că li se ofereau la masă resturi de mâncare: „Țin minte cum educatoarele curățau niște mere și le mâncau, iar nouă ne dădeau cojile. Dar nu ni le dădeau oricum, le puneau pe o tavă imensă. Asta se întâmpla la grădinița dintre Piața Reșița și Straja în sector 4, București, acum mulți ani”.

Nu e prima oară când Delia a ales să vorbească deschis despre copilăria sa. Într-un interviu acordat la un moment dat, a povestit că a avut destule lipsuri atât înainte de Revoluție, cât și după: „Probabil asta m-a întărit și de-aia sunt mai Xena și mai vikingă decât alți copii sensibili, care plâng mai ușor în ziua de astăzi. Cred că sunt mai soldățel decât cei din generația aceasta pentru că am avut un trecut care m-a forțat să fiu așa”.

Vezi și Delia a arătat fanilor casa ei de lux, dar aceștia au râs în hohote. Ce zace pe patul vedetei

Citește și:

INTERVIU EXCLUSIV Roxana Vancea: ”Din prea multă iubire îi fac zile fripte soţului meu”

Anna Kournikova a arătat fanilor cea mai recentă poză cu mezina Masha. E bucățică ruptă din Enrique Iglesias!