Mona Segall și Robert Lionte, producătorii emisiunilor „Chefi la Cuțite” și „America Express”, de la Antena 1, au oferit un interviu pentru Mihai Morar, în cea mai nouă ediție a podcastului Fain & Simplu.

„Următorul sezon va fi tot America Express?”, a întrebat Mihai Morar, la un moment dat, în discuția cu producătorii. După ce a primit confirmarea, acesta a încercat să obțină cât mai multe informații de la „creierele” reality-show–ului, Mona Segall și Robert Lionte, cei care iau deciziile importante legate de soarta și parcursul emisiunii. „Ați stabilit orașele? Le puteți spune?”. Iar răspunsul a venit imediat: „Columbia, sudul Columbiei, partea spre Bolivia, nu e mai safe, din contră. Ecuador și Argentina”, a spus Robert Lionte.

Ce echipă și-ar dori Mona Segall la America Express

Mihai Morar a vrut să știe care este echipa pe care producția emisiunii America Express și-a dorit-o în competiție. ”Zi-mi o echipă, Mona, pe care v-ați fi dorit să o aveți și n-ați reușit”, i-a spus Mihai Morar invitatei sale. Mona Segall a răspuns fără să ezite: ”Delia”. ”Care e făcută pentru formatul ăsta. Dar Delia cu soțul sau…?”, a vrut să mai știe Mihai Morar.

”Delia cu soțul… Și până la urmă, Delia cu oricine. Sau cu sora, cu mama, dar nu am reușit. E foarte greu pentru un artist ca Delia să plece două luni. Asta e problema. Se întâmplă că noi nu știm exact perioada în care o să putem mergem, de la an la an, ca să spunem cu trei ani înainte: «Rezervă-ți aceste două luni»”, a explicat Mona Segall.

De altfel, și Delia și-a exprimat dorința de a participa la America Express, dar ar vrea să meargă în concurs numai cu soțul ei, Răzvan Munteanu. Recent, într-o ediție iUmor, Delia i-a mărturisit Andreei Bălan care ar fi impedimentul. „Vreau, mă, să merg, dar e foarte important cu cine mergi. Eu vreau să merg doar cu Răzvan, doar cu el, pentru că numai în el am încredere. Dar nu poate să se rupă de telefon, tabletă și mailuri (n.r. din cauza afacerilor). Nu merg decât dacă merg cu el, altfel nu”, a răspuns Delia.

Citește și: VIDEO Cum l-a jignit Doina Teodoru pe Cătălin Scărlătescu la America Express. Toată lumea a râs, mai puțin el

Citește și: Concurenții America Express, despre decesele din familie. Puya: „Fratele meu a murit mult prea devreme”. Ce spune Andreea Antonescu despre tatăl ei