A trecut printr-o serie de transformări fizice, iar de aproape un an, Mihaela Coșerariu a format un cuplu cu un bărbat mai tânăr decât ea, Cătălin Șerbănescu. Cei doi se afișau îndrăgostiți pe rețelele de socializare.

femeia-are-45-de-aniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Mihaela Coșerariu a despărțit o familie?

Din păcate, relația lor nu a rezistat, cei doi spunându-și adio recent. După separare, au ieșit la iveală detalii incendiare despre cum a început povestea lor de iubire.

Cancan.ro a scos la iveală faptul că fostul partener al Mihaelei era însurat atunci când a cunoscut-o pe aceasta. Pe rețelele de socializare, bărbatul avea mai multe imagini cu fosta soție, o femeie pe nume „Ginuța”.

Apropiații lui Cătălin Șerbănescu au mărturisit că bărbatul a plecat de acasă și și-a părăsit soția pentru Mihaela.

„Ginuța este prietena noastră și nu ni s-a părut OK ce i-a făcut Cătălin. El s-a îndrăgostit de Mihaela, fosta soție a lui Mădălin Ionescu, și a plecat de acasă. Ba mai mult, apoi a dat și divorț de Georgiana, pe care noi o alintam Ginuța.

A suferit foarte tare, dar fiind puternică, a trecut peste toată această tevatură și nebunie. Până la urmă, adevărul este că deși se înțelegeau foarte bine, Cătălin și Gina ajunseseră ca doi frați, așa că poate că până la urmă nu ar fi de blamat Mihaela că i-a despărțit. Decât o relație de fațadă, mai bine o despărțire”, au dezvăluit apropiații soților Ene, foștii socrii ai lui Cătălin Șerbănescu.

Ce s-a întâmplat? Ceea ce i s-a întâmplat Mihaelei, cu ani în urmă, când soțul a părăsit-o pentru fosta sa asistentă de la Antena 1 – Cristina Sișcanu – unde el era prezentator, a ajuns, se pare, să facă și ea, despărțind, la rândul ei, o familie.

Vezi și Mădălin Ionescu, adevărul despre divorț și relația cu Cristina Șișcanu: ”Mi-a crescut copiii”

Citește și:

Cum arată mama Paulei Seling: ”Ești îngerul meu bun”

A devenit mamă. Artista a postat prima poză cu bebelușul