Brian Austin Green (50 de ani) ține legătura cu Shannen Doherty (52 de ani), căci au rămas în relații strânse de prietenie după ce au fost colegi în „Beverly Hills 90210”. Actrița a anunțat, în luna iunie a acestui an, că metastazele au ajuns la creier, iar lupta ei cu nemiloasa boală a devenit și mai dură. S-a filmat la momentul respectiv pe un pat de spital, înainte să intre în operație, pentru a-i fi extirpată tumoarea de la creier. „Situația nu e ușoară”, spune și Brian.

„Vorbim tot timpul. Este o persoană incredibil de puternică. Dacă există cineva care ar putea să lupte real cu cancerul, ea este. Nu este o situație ușoară, evident. O voi iubi mereu, a declarat Brian pentru Herald Sun, potrivit Daily Mail

Brian Austin Green a mai spus că s-a confruntat, și el, cu probleme grave de sănătate. Totul a început cu o colită ulcerativă, după care a dezvoltat vertij și probleme neurologice care i-au afectat abilitățile de vorbire. 

„Nu puteam să vorbesc, nu puteam să merg, nu puteam să citesc. Nu am lucrat timp de patru ani”, a povestit actorul pentru sursa menționată. Cu toate acestea, fostul partener de viață al lui Megan Fox a susținut că starea sa s-a îmbunătățit după ce a descoperit medicina naturistă.

Pe lângă problemele de sănătate, Shannen Doherty a confirmat anul acesta și divorțul de Kurt Iswarienko, bărbatul despre care vedeta a spus în nenumărate interviuri că i-a fost alături în toți acești ani dificili.

shannen-dohertySeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer la sân în 2015

Shannen Doherty, alias Brenda Walsh, din serialul ”Beverly Hills 90210”, a aflat că suferă de cancer la sân în martie 2015. Timp de doi ani s-a luptat cu maladia, urmând nenumărate ședințe de radioterapie și chimioterapie. În 2017 a aflat, cu bucurie, că boala a intrat în remisie, însă la 4 februarie 2020 a anunțat că cel mai urât coșmar al ei a revenit și că a fost diagnosticată cu cancer în stadiul terminal.

Shannen Doherty a fost căsătorită cu Ashley Hamilton, între 1993-1994, cu Rick Salomon, între 2002-2003 şi din 2011 a fost măritată cu Kurt Iswarienko, dar nu au avut copii. A anunțat divorțul de acesta, în aprilie 2023. Actrița are o avere estimată la 10 milioane de dolari.

Citește și: Selma Blair, Shannen Doherty și Christina Applegate, trei actrițe lovite de tinere de boli cumplite. Chinurile frumoaselor care fascinau în anii ’90

Citește și: Shannen Doherty divorțează pentru a treia oară. Ce se întâmplă acum în viața Brendei din Beverly Hills