Irinel Columbeanu nu mai este demult în posesia vilei de la Izvorani, care a ars în urma unui incendiu, dar care era oricum pe punctul de a-i fi luată din cauza datoriilor imense acumulate la bancă, conform Wowbiz.

Potrivit aceleiași surse, vila avea, pe lângă cele 15 camere și 10 băi, o cameră secretă, închisă cu o ușă metalică. Încăperea nu a fost construită de Irinel Columbeanu, ci a făcut parte din dotarea casei. Totuși, fostul afacerist ar fi putut s-o folosească în caz de urgență majoră.

Aceasta i-ar fi putut servi fostului milionar drept buncăr, în caz de o urgență majoră deoarece avea toate dotările necesare pentru a supraviețui.

”Avea ușă metalică. Așa a fost, din dotare. Dar nu prezenta nicio siguranță”, a povestit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu duce acum o viață modestă, însă nu se plânge

Fostul afacerist duce acum un trai modest și s-a apucat de scris. Mai nou, acesta s-a decis să-și scrie autobiografia și vine cu dezvăluiri care satisfac multe curiozități despre viața sa.

Cât despre viața pe care o duce în prezent, acesta a mărturisit, în repetate rânduri, că nu-l deranjează noul mod de viață și precizează că este mult mai liniștit acum și înțelege altfel lucrurile.

Columbeanu spune că nu s-a născut într-un Rolls Royce, că a fost o perioadă frumoasă și poate că va mai urma alta.

”Nu-i o situație plăcută în care să mă complac, dar să știți că sunt unele avantaje”, a spus el.

”Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează.

Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine. Nu m-am născut în Rolls, în vilă sau în alte mașini! A fost frumos și poate că va mai fi”, a spus acesta, potrivit sursei citată.

Fostul afacerist suspectează și acum că incendiul vilei de la Izvorani a fost unul atent plănuit pentru a-i fi furate mai multe bunuri de valoare.

”A fost un furt deghizat. Cred că au luat fresca realizată de Sabin Bălașa. Nu s-a găsit nicio urmă din frescă… Erau trei și toate trei puteau fi luate. (…) Grație tehnicii lui Bălașa toate trei frescele puteau fi mutate, a mai spus Irinel Columbeanu.

Vezi și Detalii de ultimă oră despre Irinel Columbeanu, după ce a fost operat pe cord

Citește și:

Viorel Lis, prima apariție după ce a fost operat la inimă. Cum arată fostul edil al Capitalei: „Slăbit, dar fericit că mai este printre noi”

George Vintilă, motivul neașteptat pentru care s-a despărțit de fosta lui soție: „Nu am mai stat mult cu ea că-mi dăduse niște…”