“Am stabilit botezul Maysei. A fost amânat din 4 aprilie în 13 septembrie”, spune soția lui Dinu Maxer.

”Nu am vrut să fim doar noi în biserică cu naşii. Ţineam neapărat să fie şi părinţii. Aşadar, am aşteptat relaxarea restricţiilor. Iar apoi a venit contractul la mare, la care nu putem renunţa, fiind singurul venit în această perioadă.

Vom face botezul pe data de 13 septembrie. Atât slujba de creştinare cât şi petrecerea vor avea loc în Cernica, pe malul lacului. Vom fi doar 50 de persoane, familia şi prieteni foarte apropiaţi. Ne-a fost greu să îi selectăm, în aprilie aveam iniţial 130 invitaţi”, a mai spus vedeta.

fetita-celor-doiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

”Maysa va avea două perechi de naşi. O vom boteza Maysa Maria. Va avea la botez 11 luni. Iar apoi, în octombrie, când împlineşte un an, îi vom rupe turta la o petrecere în curtea naşilor, un eveniment restrâns”, a povestit Deea Maxer.

Artista a adus pe lume, în luna octombrie, o fetiţă, care a primit numele Maysa. Naşterea a fost însă una cu probleme. Solista nu va mai putea avea copii.

“Am avut complicaţii la naştere. Mă aşteptam să nu fie o operaţie uşoară, mai ales că aveam varice interne. Am trecut printr-un scenariu prin care nu credeam că o să trec. În timpul operaţiei, au fost nişte lucruri neprevăzute. A fost o hemoragie neaşteptată şi abia într-o oră şi jumătate a fost operată. Eu nu o să mai pot să am o altă sarcină”, declara Deea Maxer la Antena Stars.

Vezi și Discuții aprinse în familia lui Dinu Maxer. Soții nu ajung deloc la un consens: „Am zis că poate reușim”

Citește și:

Ce spune Mirela Vaida despre cel de-al patrulea copil. Acesta e aranjamentul familiei pentru noapte, cu cei trei copii mici

Adelina Pestrițu a pus o poză cu ea pe Instagram și a fost aspru criticată: ”Bianca Drăgușanu, varianta brunetă”