Atunci când Antonia era mică, în SUA, cântăreața avea un „job” din care a reușit să strângă destul de mulți bani. Artista mergea și avea grijă de cei mici, le strângea jucăriile, spăla vase și chiar făcea și curățenie, părinții celor mici plătind-o cu câte 10 dolari pe oră.

Apoi, când a mai crescut, s-a apucat de modeling, pentru care era plătită cu peste 1000 de dolari. Mama ei a strâns banii într-un cont, iar când a împlinit 18 ani, Antonia strânsese deja 12.000 de dolari.

În plus, foarte activă din fire, Antonia a fost și animatoare.

„Se băteau părinţii din cartier pe ea ca să stea cu copiii lor. Pentru că, după ce copiii mâncau şi adormeau, ca să nu se plictisească, Antonia le strângea jucăriile, spăla vasele, făcea ordine.

Normal că toţi o solicitau! Şi făcea 10 dolari pe oră! Eu îi puneam deoparte, într-un cont.

Apoi, când făcea modelling, era plătită cu 1.000-1.200 cde dolari. Iar la 18 ani avea în cont 12.000 de dolari pe care i-a folosit când s-a întors în România”, a spus mama artistei, conform Business Magazin.

Acum la rândul ei, Antonia a devenit mamă a trei copii, din care doi cu actualul partener, cu care speră se căsătorească anul acesta, Alex Velea. Recent, vedeta a finalizat divorțul cu fostul soț și este, în sfârșit, o femeie liberă.

Vezi și Cum arată Denise Iacobescu, mama Antoniei. Are 53 de ani și este o frumusețe 100% naturală

Citește și:

Alina Sorescu, dezvăluiri despre familia ei după ce s-a zvonit că divorțează

Laura Cosoi despre anul care tocmai a trecut: ”Am întâmpinat și probleme despre care nu am povestit”. Un an trist, trist…