S-au oprit asupra casei, probabil din fler. Nu le-a atras atenția un detaliu, care avea să fie decisiv. Casa din Montecito, California, e imensă și a costat 14,5 milioane de dolari.

Are nenumărate încăperi, piscină, grădini, locuri de joacă, un teren de tenis. Include 9 dormitoare, 18 băi, sală de gimnastică, sală de jocuri, saună umedă și uscată, bibliotecă, lift, home cinema și câte și mai câte.

Dar ce atrage atenția este o cameră pregătită pentru o fetiță. O cameră care era completă încă din vremea în care Harry, Meghan și Archie s-au mutat aici.

O cameră de prințesă, cu castel, scară interioară în miniatură, o cameră în care orice fetiță din această lume s-ar simți ca în Rai.

Le prince Harry, duc de Sussex et sa femme Meghan Markle, duchesse de Sussex ont acheté une propriété pour 14,65 millions de dollars ŕ Montecito en CalifornieSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Probabil și celor doi părinți le-a plăcut, dar la acel moment camera nu însemna mare lucru pentru ei. Era o cameră oarecare, cu care nici nu aveau ce să facă. Dar iată că destinul a făcut ca ducii de Sussex să devină, recent, părinți de fetiță. Lucrurile s-au așezat cum nu se poate mai frumos și, probabil, deloc întâmplător.

Cei doi au devenit părinții lui Lilibet „Lili” Diana Mountbatten Windsor vinerea trecută. Micuța Lili a venit pe lume cu 3,5 kilograme și e perfect sănătoasă, la fel ca mămica ei, Meghan. Aceasta a vorbit nu o dată despre dorința ei de a deveni mamă de fată. Spunea acest lucru chiar înainte să-l cunoască pe prințul inimii ei.

Vezi și Meghan Markle și prințul Harry nu i-au cerut permisiunea reginei să-i folosească numele. Cum a reacționat Elisabeta a II-a?

Citește și:

Alina Sorescu, schimbare de look spectaculoasă după ce s-a zvonit că divorțează

De ce nu și-a refăcut Carmen Tănase viața după ce a rămas văduvă, acum 20 de ani și care este regretul vieții ei: ”Nu am mai avut timp. Regret enorm…”