Publicația El Clarin susține că situația relației dintre Shakira și Gerard Pique e destul de clară. Între ei există tensiuni încă de anul trecut, însă au decis să-și încheie relația într-un mod discret și chiar au ales și data când vor face totul public. Celebra artistă și starul de la  FC Barcelona au făcut un pact, potrivit site-ului spaniol, să ia oficial o decizie în ceea ce privește relația lor de opt ani, undeva prin luna octombrie după ce Shakira va termina turneul „El Dorado”, în care îi va lua și pe cei doi copii ai lor, Milan și Sasha.

Despre Shakira și Gerard Pique s-a scris din nou că divorțează. Cum au fost surprinși cei doiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: A fost una dintre cele mai renumite blonde din istorie, alături de Marilyn Monroe, și făcea furori în anii `60. Din păcate, astăzi la 80 de ani a…Anunțul trist a fost făcut chiar de soțul ei

Au decis ca în luna octombrie să se despartă

Astfel, fotbalistul și frumosa cântăreață ar fi de părere că această pauză în care nu se vor vedea îi va ajuta să ia cea mai bună decizie: ori să pună unct poveștii lor de iubire, ori să-și dea seama că încă se mai iubesc și să-și salveze căsnicia.

Shakira și Pique nu au comentat informațiile, probabil, în încercarea de a nu isca un scandal și mai mare, prin care să le fie răstălmăcite declarațiile de jurnaliști.  Însă, în ciuda speculațiilor, ei au demonstrat tuturor că nici nu se pune problema de despărțire și că se iubesc la fel de mult ca la început, după ce au fost surprinși recent de paparazzi la plecarea dintr-un restaurant de lux din Barcelona. Artista și sportivul păreau că se simt în continuare foarte bine împreună. Au zâmbit tot drumul și au mers ținându-se de mână. Mai mult, la un moment dat Gerard a simțit nevoie să fie și mai protector cu soția lui, și și-a pus un braț pe spatele ei.

Shakira va începe turneul internațional El Dorado pe 3 iunie, în Hamburg și va ajunge în țări precum Germania, Franța, Italia și Anglia.

Citește și: