Frumoasa artistă columbiană a reușit să închidă gură tuturor cârcotașiilor. Și dacă până acum a păstrat tăcerea și nu a vrut nici să confirme, nici să infirme zvonurile legate de despărțirea de tatăl celor doi copii ai lor, ultimele imagini cu artista și Pique postate de ea pe Instagram vorbesc de la sine, cei doi părând foarte fericiți. Deși formează un cuplu de 7 ani, Shakira a mărturisit pentru prima dată că celebrul fotbalist este bărbatul pe care l-a căutat toată viața și la care a visat mereu.

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

”În viaţă mi-am dorit să găsesc două lucruri: un bărbat bun şi o trufă albă. Le-am găsit”, scrie cântăreaţa, pe Instagram,  în dreptul unei fotografii în care apare de celebrul fotbalist şi o trufă găsită în pădure. Aceasta este cea mai frumoasă declarație de dragoste făcută vreodată de îndrăgita cântăreață și demonstrează că iubirea dintre ei este la fel de puternică ca în prima zi.

 

Shakira și  Piqué, fotbalistul de la FC  Barcelona, formează un cuplu din 2011 si au împreună doi copii, Milan şi Sasha Pique Mebarak. La un moment dat, s-a scris despre ei că ar fi devenit soț și soție, după ce s-au căsătorit în mare secret.

Citește și: