Iuliana Luciu a dezvăluit în ultima vreme că are o perioadă foarte frumoasă, pe plan personal, spunând că și-a găsit, în sfârșit, sufletul pereche și trăiește o frumoasă poveste de dragoste, alături de un bărbat misterios, care este foarte generos cu ea. Așadar, fosta asistentă TV visează să-și întemeieze o familie alături de el, însă a mărturisit pe contul ei de facebook că nu este adevărat că va deveni mamă.

Citește și: Serena Williams, însărcinată în șapte luni, a pozat goală în „Vanity Fair”. Sportiva a dezvăluit nu va sta mult pe bară. Când revine pe teren

Iuliana seamănă foarte bine cu sora ei

Iuliana Luciu, la Acces DirectSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

„Nu sunt însărcinată. Nu ma mai sunați! Am fost la un eveniment și am fost întrebata dacă îmi doresc familie și copii, iar eu ca o fraieră am răspuns sincer și a ieșit articolul acesta”, a spus Iuliana despre știrea care anunța că va deveni mamă de fetiță. Deși fanii ei nu au crezut-o și au insistat să spună dacă va avea băiat sau fată, aceasta le-a repetat insistent tuturor că nu e însărcinată. „Iuliana Luciu și dacă ar fi să aștepți un bebe este strict problema ta și nu a lor. Cu paparazzi nu poți să stai deloc liniștita”, i-a scris un alt internaut.

Citește și: Brad Pitt a dat-o uitării pe Angelina Jolie. Actorul a început o relație cu cea mai frumoasă femeie de la Hollywood

Iuliana Luciu este sora mai mică a celebrei Nicoleta Luciu și a devenit celebră, la fel ca sora ei, în urma unor pictoriale îndrăznețe. De altfel, cele două seamănă foarte bine. Iuliana a apărut în mai multe producții TV și a fost asistenta Simonei Gherghe în emisiunea „Acces Direct”, de la Antena.  Însă, în urmă cu un an, aceasta  a decis să se retragă de pe sticlă.

Citește și: