De două săptămâni, Brad Pitt face furori în presa din întreaga lume, după ce a decis să vorbească pentru prima dată despre divorțul de Angelina Jolie  în paginile revistei GQ. Într-un nou inteviu pentru Associated Press, starul de la Hollywood a vorbit deschis despre starea lui mintală , recunoscând că merge la un psihoterapeut.

Cu toate acestea, Brad a ținut să lămurească toate zvonurile și a precizat clar că nu este sinucigaș, nu a încercat să se omoare și nici nu are de gând să facă acest lucru. „Nu sunt suicidar sau altceva. Există destulă frumusețe în viață și multă iubire, multă iubire de oferit. Este ok. Asta e viața”, a spus actorul.

A început să meargă la evenimente

Pitt a început să apară și la evenimente publice, după o lungă absență, fiind prezent în Manhattan la promovarea noului lui film de pe Netflix, unde a atras din nou atenția asupra faptului că a slăbit foarte mult, în cele opt luni de când Angelina a anunțat divorțul. El a precizat că încearcă să facă lucrurile să meargă, „încerc să rămân pe linia de plutire”, și se gândește la o nouă configurație a familiei lui. „Nu am secrete și nu am nimic de ascuns. Suntem oameni și ființa umană este foarte interesantă. Dacă nu vorbim despre ea, atunci nu ne facem bine”, a spus el.

 

Cu toate acestea, actorul nu a comentat nimic despre împăcarea lui cu Angelina Jolie și nici nu a dat detalii dacă cei doi vor merge mai departe cu divorțul sau vor încerca să-și salveze căsnicia de dragul copiilor. „Copiii sunt totul. Copiii sunt viața ta. Îți iau toată concentrarea, așa cum ar și trebuie”, a declarat totuși Brad.

Angelina Jolie a depus actele pentru divorţul de Brad Pitt în septembrie, anul trecut,  invocând „diferenţe ireconciliabile”. Decizia Angelinei ar avea legătură cu modul în care Pitt s-a ocupat de creşterea copiilor, aceasta fiind extrem de supărată de metodele folosite de actor şi de intracţiunea acestuia cu cei mici. Actriţa a cerut, aşadar custodia fizică a celor şase copii. Cu toate acestea, surse apropiate vedetelor au declarat pentru People că Brad Pitt nu ar fi folosit niciodată violenţa fizică cu copii săi, ci era doar un părinte ce voia să impună reguli mai stricte în creşterea şi educaţia copiilor şi a avut doar câteva izbucniri de mânie. Însă, actorul a recunoscut că dependența lui de alcool le-a distrus mariajul.

Cei doi actori formau un cuplu din 2004 şi s-au căsătorit abia în 2014.

Citește și: