Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar săptămâna trecută, dar fanii au avut ocazia să-i vadă deja împreună, la ziua fiicei lor.

A fost sărbătoare mare în familia Oanei Roman. Vedeta și soțul ei și-au sărbătorit fiica, Izabela, care a împlinit 7 ani. Oana și Marius dovedesc încă o dată că au vorbit cât se poate de serios și în ciuda certurilor dintre ei, au rămas prieteni de dragul fetiței lor și se ajută reciproc. Astfel, deși abia au divorțat, Marius nu a lipsit de la petrecerea organizată sâmbătă de Oana pentru Izabela și a fost acolo alături de ele. Mai mult, ei au făcut publice imaginile pe internet, spre bucuria fanilor care s-au bucurat să-i vadă împreună.

„Încă e ziua ta iubirea mea minunata . Când se naște un copil și devii mama știi ce începe o poveste de iubire fără sfârșit. Ceva ce nu se poate rupe și nu își poate pierde din putere. 7 ani de când m ai învățat ca exista iubire fără limite. La mulți ani minunati Isabela mea!”, a fost mesajul Oanei pentru fiica ei.

Oana-IzaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Oana Roman a atras toate privirile la ziua fetiței ei. Pare că divorțul îi priește și că și-a găsit liniștea. Fiica lui Petre Roman a radiat la petrecere și a părut mai fericită ca oricând, fiind toată numai un zâmbet și demonstrând încă o dată cât de puternică e.

Oana și Marius au anunțat printr-un filmuleț postat pe rețelele de socializare la scurt timp după divorț că deși nu mai sunt soț și soție vor apărea împreună al diverse evenimente din viața fetiței lor, dar asta nu înseamnă că mai există vreo cale de împăcare între ei, ba din contră.

„Ne veți mai vedea împreună la diverse evenimente și întâmplări din viața ei. Vom fi împreună la ziua ei, și de sărbători uneori, poate vom merge și în vacanțe împreună. Ideea este că dacă ne mai vedeți vreodată împreună nu înseamnă că ne-am împăcat, pentru că se vor face multe speculații. (…) După fix 7 ani și o lună, am încheiat frumos, amiabil, civilizat, decent și sper din tot sufletul această situație să rămână așa și pe mai departe. Avem un copil de crescut, avem multe lucruri de făcut pentru ea, și împreună și separat”, au mai spus cei doi, după divorț.

Motivul pentru care Marius Elisei și Oana Roman vor fi împreună la toate evenimentele importante din viața fiicei lor, este că aceasta nu știe încă de divorț.

Citește și:

Cu ce cântăreață celebră s-a iubit Dorian Popa, când era la liceu: ”A fost primul meu iubit. Era gagicar, avea mai multe iubite”

Gabriela Spanic, de nerecunoscut la 23 de ani de la apariția în „La usurpadora”. Anunțul făcut de actriță