Ramona Olaru, prezentatoarea emisiunii „Splash! Vedete la apă” și „Neatza cu Răzvan și Dani”, se afla într-o relație cu Cătălin Cazacu din luna octombrie a anului trecut. La începutul verii, celebrul motociclist a fost întrebat când o va cere de soție pe Ramona, iar acesta a răspuns:

„Mă bagă la cheltuială, și-a găsit ea deja inelul! Dar, cu cât așteaptă mai mult, cu atât mai bine, nu? O să apară și inelul, fiți fără griji!”, a declarat Cazacu.

Se pare că nu a durat mult și inelul a venit, însă nu a stat mult pe degetul Ramonei. Săptămâna trecută, cei doi au fost plecați într-o vacanță romantică în Grecia, iar weekend-ul trecut Cătălin Cazacu a cerut-o în căsătorie pe Ramona, în Mykonos.

Cei doi au postat fotografii pe conturile lor de socializare, urmate de mesajul „Am spus DA”, sau „Cam așa s-a întâmplat”. Fericire, iubire… dar atât a fost.

Și-au șters toate pozele în care apăreau împreună

La numai o săptămână de la logodnă, Ramona Olaru a apărut în story-urile postate pe Instagram fără inelul de logodnă pe deget. De asemenea, toate fotografiile pe care le avea postate împreună cu celebrul motociclist au fost șterse. Și Cătălin Cazacu și-a șters de pe contul de Instagram toate fotografiile cu Ramona Olaru, inclusiv cele de la logodnă.

Momentan niciunul dintre cei doi nu au oferit vreo declarație în care să anunțe faptul că s-au despărțit, însă acest lucru este evident, din moment ce au șters toate pozele pe care le aveau împreună. Poze care surprindeau cel mai fericit moment împreună.

Mai mult, zilele trecute, asistenta TV posta pe rețelele de soializare câteva mesaje cu subînțeles: „Pentru o viață sănătoasă, feriți-vă de prăjeli și vrăjeli”, „Nu confunda personalitatea mea cu atitudinea mea. Personalitatea mea reprezintă cine sunt, atitudinea mea depinde de cine ești tu. Nu confunda asta!”.

Povestea se repetă

Se pare că Grecia nu le priește celor doi îndrăgostiți. Cei doi au mai avut un conflict în mai, chiar de ziua lui Cazacu. Tot postările din social-media i-a dat de gol, chiar dacă ei nu au recunoscut. Cătălin Cazacu și-a sărbătorit ziua de naștere împreună cu mai mulți prieteni, în Grecia. Tortul i-a fost adus de către un prieten, nu de Ramona Olaru.

Ce i-a surprins pe urmăritorii acestora a fost faptul că Ramona nu a apărut în peisaj, de ziua iubitului ei. Aceasta a venit în România, unde a postat și un mesaj clar:

„Când ești prost nu știi că ești prost! La fel și când ești mort… E mai greu pentru ceilalți…”, a scris Ramona pe InstaStory la vremea respectivă.

De asemenea, aceasta nu i-a făcut nicio urare iubitului ei, fapt ce, din nou, nu a putut fi trecut cu vederea de către fani.

Acum, rămâne să vedem ce se va întâmpla în continuare. Cu siguranță postările de pe conturile celor doi îi vor da de gol, așa cum s-a întâmplat și în trecut.

Vezi și VIDEO Ramona Olaru și Maria Constantin au spus „DA”. Cum și unde au fost cerute în căsătorie cele două vedete

Citește și:

Cum arată Gina Pistol în costum de baie, după ce a ajuns la 58 kg. Smiley i-a făcut cea mai reușită poză

Nick de la N&D şi-a cunoscut soţia la 16 ani! Ce fată frumoasă au împreună! Arată ca un model și are un talent cu totul neobișnuit!