„Cred că este important să ne acordăm timp și să facem o pauză, pentru a reflecta”, a declarat Heidi.

Despărțirea vine după ce în luna iunie,  Schnabel a fost surprins sărutând o altă femeie în Londra, spunând pentru revista „People” că nu și-a înșelat iubita și nu a fost nimic serios, doar „o situație inocentă”, ce a fost interpretată greșit. „Nu a fost nimic mai mult decât un gest de rămas bun față de o prietenă de familie”, a declarat acesta.

 

Heidi KlumSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle și-au făcut prima apariție publică, dar au încălcat deja o regulă a protocolului regal pe care William și Kate Middleton o respectă cu sfințenie

Heidi Klum a fost înșelată de iubit

Însă, se pare că Heidi nu a crezut scuza invocată de iubitul ei și a ales să se despartă de el. Mamă a patru copii, fotomodelul a fost văzută în ultima vreme singură la evenimente. Deși pe 7 septembrie a fost în Manhattan, unde a preferat să stea la hotel, în loc să meargă în casa iubitului ei.

 

Vito Schnabel se ocupă cu restaurare și comercializare de artă, fiind un nume cunoscut printre cei pasionați de pictură. De asemenea, el era considerat un Don Juan de Hollywood, victimele sale fiind vedete consacrate, în general, trecute de prima tinerețe. Demi Moore sau Elle Macpherson s-au numărat printre „victimele” lui.

 

Citește și: