Anunțul a fost făcut de actor la o petrecere organizată după gala de decernare a premiilor Oscar, la hotelul Beverly Wilshire. Acesta a cântat la petrecere, pe scenă fiind însoțit de foarte multe femei frumoase. Însă, înainte să înceapă să cânte, starul din filmul „Collateral” le-a dezvăluit tuturor că este din nou singur, potrivit martorilor.

„Chiar înainte să înceapă să cânte, el a spus mulțimii că este singur. Avea pe scenă alături de el o grămadă de femei și dansa cu ele”, a declarat un martor pentru Hollywood Life.

Citește și: Meghan Markle l-a făcut de râs pe prințul Harry în timpul vizitei oficiale din Maroc. Mezinul familiei regale s-a înroșit tot de nervi

Jamie Foxx  și Katie Holmes n-au mai fost văzuți împreună din  decembrie

Jamie și Katie au fostă văzuți ultima dată împreună, în luna decembrie, când au fost într-o vacanță pe iaht, în Miami. Se apre că cei doi au decis să petreacă puțin timp împreună pentru a-și da seama dacă vor să continue relația sau dacă îi pun punct. „Katie a încercat din răsputeri să-l convingă pe Jamie că este încă îndrăgostită de el. Ea l-a rugat să mai dea o șansa relației lor”, a declarat un prieten al actriței, la vremea respectivă pentru  Life & Style. Deși la început a părut dispus să mai încerce să-și salveze relația cu Katie, în cele din urmă actorul și artistul s-a răzgândit și a ales să rămână burlac.

Citește și: