Ana Bogdan (27 de ani), una dintre cele mai îndrăgite  jucătoare de tenis din România care tocmai revenise în acest an în Top 100 mondial, a rupt logodna de Norris Măgeanu (44 de ani), președintele Federației Române de Automobilism Sportiv, este un adevărat playboy autohton.

 

Ana și Norris, care are o fetiță cu actrița Corina Dănilă, au  devenit un cuplu la începutul anului 2017, iar în același an, pe  29 aprilie, s-au logodit. Deși toată lumea aștepta ca ceid oi să anunțe că și-au unit destinele în mare secret, ei și-au spus, de fapt, Adio.

 

Ana a șters de pe conturile de socializare toate pozele cu fostul logodnic, în timp de Măgeanu și-a actualizat statutul pe Facebook în „singur”.

Norris a fost logodit și cu Corina Dănilă

Mai mult decât atât, Ana Bogdan nu mai poartă inelul de logodnă, bijuterie la care nu renunța nici în timpul antrenamentelor pe care le efectua. Conform tabloidului Click , ruptura s-ar fi produs la finalul lunii martie, cu doar o lună de zile înainte de a aniversa trei ani de logodnă.

„Mulţumesc! Mulţumesc, pentru că îmi aduci zâmbetul pe chipul meu şi pentru că îmi umpli inima de bucurie în fiecare zi. Mulţumesc pentru grijă, mulţumesc, pentru că îmi dai puterea să merg mai departe după fiecare înfrângere, făcându-mă să-mi testez limitele în fiecare zi. Îţi mulţumesc pentru că eşti cel mai bun prieten al meu, tovarăş de călătorie, partenerul meu de tenis, logodnicul meu, totul al meu, sufletul meu pereche, viitorul meu soţ. Mulţumesc pentru călătorii deasupra norilor, pentru aventuri de neuitat, pentru toate momentele care ne-au tăiat respiraţia şi pentru cele pe care nu le-am trăit încă. Îţi mulţumesc că exişti, că eşti aici, indiferent de ce! Te iubesc şi abia aştept să trăiesc în toţi aceşti ani alături de tine, până când vom ajunge la 80 ţinându-ne de mâini şi zâmbind unul la altul, spunându-ne: «Am făcut-o!» Eşti pe jumătate om, pe jumătate univers. Sunt norocoasă şi recunoscătoare să te am ca omul meu!”, scria pe Instagram, fericită, jucătoarea de tenis, în urmă cu trei ani.

De atunci au fost de nedespărțit, Norris însoțind-o pe sportivă la fiecare turneu, indiferent pe ce continent se desfășura acesta, dar în cele din urmă se pare că lucrurile dintre ei nu au decurs așa cum sperau.

Până să o cucerească pe Ana Bogdan, Norris Mageanu a mai bifat câteva povești sentimentale, cele mai cunoscute fiind cele cu Lorena, sora fotomodelului Catrinel Menghia, de care s-a despărțit după o relație de aproape 5 ani, și cu Mădălina Nicolescu, fiica lui Constantin Nicolescu, președintele Consiliului Județean Argeș. În plus, pilotul de raliuri este tatăl unei fiice, Rianna, din relația cu prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă.