Actorii Olivia Wilde, 36 de ani, şi Jason Sudeikis, 45 de ani, se despart, punând capăt logodnei lor de 7 ani, potrivit revistei People.

„Despărţirea a avut loc la începutul acestui an”, a declarat o sursă apropiată cuplului. „A fost amicală şi s-a transformat într-o tranziţie către co-parenting. Copiii sunt prioritatea şi inima relaţiei familiei”. Wilde şi Sudeikis au un fiu, Otis Alexander, 6 ani, şi o fiică, Daisy Josephine, în vârstă de 4 ani.

Frumoasa actriță a fost surprinsă la scurt timp după ce s-a aflat de despărțirea lor. Olivia era foarte tristă, cu cearcăne și părea că are ochii umflați de plâns, semn că suferă cumplit că familia ei s-a destrămat.

Vestea a surprins pe toată lumea, având în vedere că era așteptată nunta lor, ci nu despărțirea. Olivia și Jason au fost văzuți ultima dată împreună în luna septembrie când au ieșit să ia cina cu niște prieteni la un restaurant. Ce-i drept, ei păreau foarte distanți și supărați, dar au plecat împreună acasă.

Olivia Wilde kisses daughter Daisy Josephine Sudeikis while Jason Sudeikis looks on when father and daughter comes to visit Olivia on the set of her new movie ‘Life Itself’ in New YorkSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Cei doi au început relaţia în 2011 şi Sudeikis a cerut-o în căsătorie pe Olivia Wilde la puţin timp după vacanţa din 2012. Pe atunci, Wilde povestea că viaţa ei sexuală a avut de suferit în timpul mariajului cu Tao Ruspoli, care s-a încheiat în 2011, iar noua relaţie cu actorul Jason Sudeikis – celebru datorită emisiunii „Saturday Night Live” – i-a readus fericirea. „Mă simţeam de parcă vaginul meu ar fi murit. Ar fi fost anulat… poţi să-ţi minţi rudele în timpul mesei de Crăciun că eşti fericită, dar nu îţi poţi înşela propria intimitate. Nu este niciun motiv pentru care să îţi sacrifici feminitatea, nici măcar pentru un sentiment ciudat de responsabilitate faţă de o relaţie care nici măcar nu merge. Şi simt că sunt mult prea multe femei care fac asta”, declara în 2012 Olivia Wilde.