Charlotte Casiraghi  (32 de ani) are parte de un început de an nou trist. Ea s-a despărțit de logodnicul ei, producătorul Dimitri Rassam (36 de ani), la doar două luni după ce i-a adus pe lume un fiu.

Cei doi formau un cuplu de doi ani și se logodiseră în luna martie a anului trecut. Ei au fost nevoiți să amâne nuntă până în primăvara acestui an, după ce au aflat că vor deveni părinți.  Însă, spre surprinderea tuturor, au renunțat la planurile lor și au  decis să pună punct relației și să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Gabriel Dorobanțu împlinește astăzi 66 de ani. Cum arată și ce mai face celebrul cântăreț

Prinţesa Charlotte mai are un copil din altă relație

Prinţesa Charlotte şi Dimitri au rupt logodna şi nu există nicio şansă ca planurile de căsătorie să mai ajungă la final, potrivit revistei HOLA!.

Nepoata lui Grace Kelly mai are un băiețel de patru ani, Rafael, rezultat din relaţia ei eșuată cu actorul de comedie Gad Elmaleh. Cel de-al doilea copil al ei  este cel de-al şaptelea nepot al prinţesei Caroline de Monaco. Charlotte care trăieşte în prezent la Roma are o avere de 5,7 miliarde de dolari. Ea este a opta în linia de succesiune la tronul Principatului Monaco și una dintre cele mai frumoase prinţese din Europa.

Citește și: