Fostul luptător de wrestler, în vârstă de 37 de ani, și Hudson (36 de ani) au un fiu împreună, David Daniel Jr., care a venit pe lume în 2009. Otunga a cerut-o în căsătorie pe artistă  în 2008, la doar câteva luni după ce au început să se întâlnească, însă lucrurile au sfârșit rău între ei.

„Ei au început procesuld e despărțire în urmă cu câteva luni, dar azi Jennifer a cerut și a primit un ordine de restricție împotriva fostului ei logodnic. Decizia lui Jen a fost luată doar în interesul copilului”, a declarat un reprezentant al antrenoarei de la „Vocea”.

Citește și: Timpul nu iartă pe nimeni. A fost un adevărat sex-simbol al aniilor `70, un mare și talentat actor, după care suspinau toate femeile, dar iată cum arată la 81 de ani

Formează un cuplu de 9 ani

 

SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

În luna aprilie când a fost invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, în momentul în care a fost întrebată de nuntă Hudson a răspuns că nu se grăbesc că logodnicul ei nu pleacă nicăieri și că sunt foarte fericiți împreună, însă lucrurile nu stăteau deloc așa.

 

Jennifer Hudson a trecut prin clipe cumplite la doar o lună după ce s-a logodit cu Otunga. Mama și fratele artistei au fost împușcați mortal în casa lor din Chicago de cumnatula rtistei, iar nepotul ei, în vârstă de 7 ani, a fost găsit fără suflare într-o mașină.

Citește și: