Conform Realitatea TV, acesta ar fi fost găsit spânzurat în casă de un vecin, în sectorul 2 al Capitalei. Aceeași televiziune, care citează surse, arată că designerul în vârstă de 44 de ani ar fi fost în depresie.

”La data de 8 iunie 2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 8 au fost sesizaţi, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuinţă, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, precum şi un echipaj medical care a constat decesul persoanei”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Ulterior, surse judiciare au precizat pentru News.ro că persoana decedată este designerul Stephan Pelger, în vârstă de 44 de ani.

Nu sunt indicii care să confirme că a fost victima vreunei infracțiuni, spun surse judiciare. Cu toate acestea, trupul neînsuflețit al designerului va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei, iar cazul a fost preluat de Serviciul omoruri.

Ieșise recent de la dezintoxicare

În ultima vreme, creatorul de modă a avut mai multe apariții controversate, iar recent acesta ieșise de la dezintoxicare. Totuși, postările sale din social media, din ultimele zile, îl arată zâmbitor și chiar în vacanță.

Creatorul de modă anunțase recent că a ieșit de la clinica de dezintoxicare, unde se internase de bunăvoie. Artistul suferea de insomnie cronică și ajunsese să ia 40 de pastile într-o singură zi.

”Insomnia şi-a pus amprenta pe toate aspectele vieţii mele”, recunoștea el la un moment dat.

o-aparitie-excentricaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Insomnii și depresie

Lupta și cu depresia de ceva vreme și nu a ascuns asta: „Eu am o depresie latentă. Nu e o depresie care apare în fiecare zi. Sunt un om fericit, sunt un om realizat, sunt un om care se bucură de viață, de prieteni, de ceea ce am realizat în atâția ani, dar am momente în care cad atât de rău…

Am avut aproape o săptămână în care nu am putut să mă ridic din pat”, mai povestea la un moment dat creatorul de modă. De altfel, Stephan Pelger a fost internat la psihiatrie pe când avea vârsta de numai 10 ani.

Răpit și jefuit, lăsat într-un șanț, la Cannes

În cadrul unei emisiuni de televiziune, Stephan Pelger a vorbit despre cea mai traumatizantă experiență pe care a trăit-o. Designerul a fost răpit și jefuit când se afla pe Coasta de Azur.

Purta bijuterii extrem de scumpe, iar, când se afla la restaurant, în jurul orei 23:00, a fost împins de către un bărbat într-o mașină. De atunci, 11 ore nu își amintește ce s-a întâmplat.

Stephan Pelger a mai povestit că oamenii legii l-au găsit în portbagaj, într-un șanț, la 40 de kilometri de Cannes, în jurul orei 9 dimineața. Bărbatul fusese jefuit și lăsat în lenjerie intimă.

„Purtam bijuterii în valoare de 150.000, 200.000, dintre care jumătate erau ale mele, personale, jumătate erau împrumutate, și mafia de pe Coasta de Azur, care e din ce în ce mai prezentă în locuri de genul acesta, în restaurante, diverși oameni sunt filați, după care răpiți, jefuiți, în general.

Povestea a fost una foarte ciudată, pentru că eu, prietenele mele cu care fusesem la masă au ieșit cu zece minute înainte, plecaseră cu șoferul lor, eu îmi chemasem șoferul meu, am ieșit de pe ușa clubului și am fost împins. 11 ore nu mai am niciun fel de memorie, m-am trezit într-un portbagaj al unei mașini, la 40 de kilometri distanță de Cannes, unde am și fost găsit într-un șanț.

La 9 dimineața m-a găsit poliția. La 11 am plecat din restaurant, așa cum arată filmările, se vede din filmări că am fost împins de către un bărbat într-o mașină și, de acolo, nu se mai știe nimic, decât la 9 dimineața când a venit salvarea și poliția și m-a găsit la 40 de kilometri de Cannes, în chiloți, fără bijuterii”, a mărturisit Stephan Pelger.

Vezi și Soțul unei cântărețe de muzică populară a fost găsit mort. Avea numai 38 de ani și era tată a doi copii

Citește și:

Monica Bîrlădeanu, nașă de botez pentru fetița unei colege din serialul „Vlad”. Cele mai emoționante imagini

Adi Despot și boala cu care se luptă din adolescență: ”Este ca un vierme de care nu scapi niciodată”